Vælg en side

Her følger den tredje klumme fra sportschef Michele Guarini. Læs den første klumme fra 16. februar. Læs den anden klumme fra 28. marts.

Første halvdel af foråret er godkendt

Vi har i første halvdel af foråret indtil videre optjent 11 points og det giver et gennemsnit på ca. 1,6 points pr kamp. Det er godkendt, især i betragtning af vores noget ujævne vinterperiode med mange skader.

Vi har haft et alvorligt udfald med B1908 på hjemmebane og et klart nederlag mod Helsingør, som måske var forventet. Resten af kampene har været lige eller med os som bedst.

Weekendens kamp mod Holbæk var et godt billede på vores øjeblikkelige situation. Holbæk stiller op i stærkeste formation og kommer med fuld speed i begge halvlege, men vi overlever og slutter begge bedst. Faktisk kan vi nemt vinde kampen i slutningen af 2. halvleg.

Kampen skal ses i lyset af, at vi er uden Thomas Høegh, Anders Simonsen, Oliver Drost, Sebastian Czajkowski og Jonas Lorentzen. Sidstnævnte måtte melde forfald under opvarmningen. Ud over skaber er Niclas Rønne stadig ved at finde formen. Alligevel får vi spillet frem til en potentiel sejr i en svær udekamp. Jason glider ind og lukker venstresiden med stor overbevisning.

Vi har stadig problemer med at spille bolden ud af forsvaret og vores defensive midtbane, delvist grundet svære baneforhold. Det tvinger os til hurtigt at lægge bolden frem og med mindre risiko, hvilket er med til at give os muligheden for at stjæle kampen i slutningen af 2. halvelg i Holbæk.

De gange Holbæk er farlige kommer det de fleste gange fra erobringer højt oppe på vores banehalvdel, men alligevel uden at det bliver mega-farligt mere end et par gange. I åbne chancer vinder vi kampen og det er godkendt, men samtidigt også i orden ikke at tabe i en kamp, hvor vi ikke får vores afslutninger til at stemme.

Hvis vi holder samme gennemsnit resten af foråret komme vi ikke i problemer i forhold til nedrykning.

Det er klart, at de næste kampe er vigtige, hvor vi møder direkte modstandere. Bak spillerne og trænere op.

Vi skal bruge point og ikke champagnefodbold. Det sidste ville være fint, men det første er en nødvendighed.

Venlig hilsen

Michele_GuariniSportschef
Michele Guarini
Mobil: 20 44 55 66
mg@fc1893.com