Vælg en side

Her får du den anden klumme fra sportschef Michele Guarini, dagen før forårspremieren i Espelunden. Læs den første klumme fra 16. feburar her.

Et afgørende forår begynder søndag mod Avarta

Vi kommer til den første kamp med den længste forberedelse af alle i rækken.

Vi har fået en markant forstærkning i Niclas Rønne, men til gengæld mistet to – Anders Simonsen med korsbåndsskade og Thomas Høegh som endnu engang er langtidsskadet. Læs om og se holdbilleder af truppen. Se alle spillere og trænerteamet.

Det lægger selvfølgelig mere pres på resten, men træningskampene har vist at vi har været i stand til at levere resultater, og har budt de bedste modstand selv uden de bedste. Stort set hele vores trup har været aktive i kamp gennem vinteren. Det betyder, at mange i truppen er tæt på holdet.

Det benytter også at vi gennem hele vinteren ikke har spillet mange kampe med samme opstilling. Ulempen er, at vi skal bruge lidt tid på at finde de sidste 10% som hold i de første kampe, men fordelen er at vi har mange, som er klar over konceptet og lettere kan glide ind når det er nødvendigt.

De første kampe er spændende, fordi man kan forberede sig godt, men man går altid på banen med den usikkerhed der er om hvor man egentligt står, når det virkeligt gælder.

Dem som hurtigst til at justere ind og finder løsninger på de problemer, man møder, og dem som er bedst til at have den gode moral er også dem der hurtigst finder turneringsformen og tager de tidlige points i foråret.

Vi har et klart koncept og masser af talent. Og nu er det endelig slut med at snakke og vi skal i gang. Det er jo dét, vi alle har ventet på.

God vind til B.93!

Venlig hilsen

Michele_GuariniSportschef
Michele Guarini
Mobil: 20 44 55 66
mg@fc1893.com