Vælg en side
5

Morten

levinsen

FØDT
23. august 1994
POSITION
Forsvar/midtbane

HØJDE
190 cm

TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 31. december 2015, webred.

Karriere

Ungdom
B.93.

Senior
B.93 (2013 >).

Biografi

En teknisk midtbanespiler med et godt blik for spillet. Som nyoprykket seniorspiller var Morten en del af førsteholdstruppen i efteråret 2013, hvor B.93 var nyoprykket i 2. division/øst. Han var på bænken i ni kampe, men det blev kun til to indskiftninger. Han var primært med for at lære. 

Morten fik sin debut i udekampen mod BSV (Søllerød-Vedbæk), hvor holdet var:

Ronni Raun – Christian Andreasen, Marco Holst, Martin Heisterberg, Thomas Høegh – Anders Simonsen, Philip Bank, Olcay Senoglu – Andreas Larsen, Mads Rønne og Emil Dyre Nielsen: På bænken (benyttet): Danny Mirabel, Daniel Lindsten og Morten Levinsen samt trænerstaben: Kim Splidsboel, Rene Rasmussen, Nicolas Nielsen og Jens Kolding.

Det blev en debutsejr til Morten, idet BSV blev besejret 3-1. Hans anden indskiftning var i udekampen mod Nordvest FC, hvor det også blev til en udesejr (2-1). Efter megen tid på bænken i efteråret fik Morten sin ørste kamp fra start i den allerførste kamp i foråret 2014, hjeme mod Næstved (0-1). Ialt blev det til 12 kampe i foråret, alle som indestarter. Morten havde udstået sin ‘elevtid’.

I efteråret 2014 blev det til 10 kampe, de syv som indestarter. I udekampen mod Fremad Amager, som endte med en sejr på 1-0, fik Morten midt i 2. halvleg et urutineret rødt kort, da han med et gult kort i lommen sparkede bolden væk. I foråret 2015 var Morten fast mand, indtil han i slutningen af sæsonen røg ind i noget sygdom.

Morten Levinsen blev på Fodboldafdelingens årsmøde i 2012 kåret til ‘Årets ungdomsspiller’.

Da Morten debuterede var det fjerde gang, at far og søn begge var blevet førsteholdsspiller. Mortens far er som bekendt Anders Levinsen, jfr. ovenfor. De tre tidligere par er: Knud og Ole Petersen, Erling og Casper Bøje samt Leif og Christian Kronholm.

26. juni 2015 / Palle ‘Banks’ Jørgensen

Sponsor

Ledig.