Vælg en side
2

Kristian

Karsum

FØDT
11. januar 1993

POSITION
Midtbane

HØJDE
174 cm

 

TRØJESPONSOR
Herrmann & Fischer

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Karriere

Ungdom
Næstved.

Senior
Næstved (2012/15) og
B.93 (efterår 2015 >).

Biografi

Kristian er en ægte Næstved-dreng. Han havde spillet i klubben hele sin fodboldtid, da han som 22-årig rejste til København i forbindelse med han skulle starte studier på DTU i Lyngby valgte han B.93 som sin nye klub.

Kristian debuterede i den første kamp i turneringen 2015/16, som var en udekamp mod Nykøbing FC i 2.division (Kreds 2). Efter en strukturændring var der nu tre 2. division med otte hold i stedet for to 2. divisioner med 16 hold.

Holdet var: Frederik Bruhn – Bjørn Zabel, Mads Nielsen, Martin Heisterberg, Jens Riis (debut) – Andreas Kaltoft, Kristian Karsum (debut), Niclas Rønne – Danny Mirabel, Olcay Senoglu og Nico Jørgensen. Indskiftet: Oliver Drost og Morten Levinsen. Ikke benyttet: Ronni Raun (målmand), Lamin Samba og Marco Holst. Træner: Morten Rutkjær.

Det blev ingen debutsejr til Karsum, idet hjemmeholdet vandt en smal 1-0 sejr. Men Kristian fik en flot debut, han var klart en af banens bedste. Stort arbejdsområde. Efter en forrygende start i B.93 røg han ind i et formdyk, og røg på bænken. Han blev forsøgt som højre kantspiller, men hans naturlige plads er på den centrale midtbane. 

Ligesom Danny Mirabel og Olcay Senoglu var Kristian Karsum med i alle efterårets 16 kampe (heraf to pokalkampe). Fanklubben valgte ham til ’efterårets spiller’.

11. november 2015 / Palle ’Banks’ Jørgensen

 

Sponsor

Hermann_Fischer_Mar_2011_Transparent_200px

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 31. december 2015, webred.