Vælg en side
17

jason

svensson

FØDT
27. august 1994
POSITION
Forsvar

HØJDE
185 cm

TRØJESPONSOR
Sportmaster

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Karriere

Ungdom
B.93.

Senior
B.93 (2013 >).

Biografi

Jason spiller i det centrale forsvar. Han er nærkampsstærk, hurtig, og god til at bryde pasninger. Han er arbejdssom.

Jason fik sin debut på førsteholdet som 18-årig. Det skete i første runde af pokalturneringen, hvor B.93 for første gang skulle kvalificere sig til DBU-pokalen via to indledende kampe under KBU. Det skyldtes, at B.93 for første gang befandt sig uden for DM-turneringen. Første hindring var Serie2-holdet FC Sydhavnen, som tog imod på Stadionbanen ved siden af Valby Idrætspark.

Holdet var: Frederik Bruhn – Markus Leding, Martin Heisterberg, Marco Holst, Rang Shawkat – Thomas Høegh, Danny Mirabel, Philip Bank – Mads Heisterberg, Olcay Senoglu og Emil Dyre Nielsen. På bænken: Jackie Christensen, Jason Svensson og Kim Tandrup. Træner: Kim Splidsboel.

Det blev en solid sejr på 7-0 (5-0) på bl.a. to mål af Martin Heisterberg. Kampen var usædvanlig, idet der ikke var linjedommere, fri udskiftning og 10 minutters udvisning ved gult kort. Det havde B.93 ikke prøvet før. Jason var også med i næste runde af pokalturneringen på udebane mod Rødovre, hvor B.93 kvaificerede sig til DBU-pokalen med en sikker 3-0 sejr.

I sæsonen 2013/14 (2. division) opnåede Jason ingen kampe på førsteholdet. Til gengæld sad han på bænken i i syv kampe uden at blive benyttet. Normalt er der syv spillere på bænken, og de tre benyttes i langt de fleste tilfælde (90%). Til gengæld spillede Jason fast i efteråret 2014, hvor han spillede højre back i 16 kampe. Jason afløste en skadet Mads Heidelbach, og det gjorde han på bedste vis. I foråret 2015 var det Jasons tur til at være skadet. Så meget at det kun blev til fire kampe.

15. juni 2015 / Palle ‘Banks’ Jørgensen

Sponsor

Sportmaster_Parken_Oesterbro_230px