Vælg en side
7

Anna

Karlsson

FØDT
9. april 2001

POSITION
Angreb

SPARKEBEN
Højre

TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 1. december 2021, webred.

Karriere

Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (2007/12)
Hillerød GI Damer (2012/17)
Farum Boldklub/FC Nordsjælland (2017/21)
B.93 (vinter 2021 >).

Biografi

Cheftræner Rasmus Good udtaler om Anna Karlsson i forbindelse med hendes skifte til B.93 1. december 2021:

– Anna Karlsson er en spiller vi kender rigtig godt. Hun har bevist at hun har niveauet til at være en profil i Kvindeligaen, så det er klart at vi ser dette skifte som et kæmpe blåstempling af vores miljø, når vi kan få en spiller af hendes kaliber ind.

– Hun er en vi som trænerstab selv har været med til at uddanne, så vi ser hende også som en af vores egne, som ikke skal vænne sig noget særligt til spillestil, kultur og træningsmetodik, fordi de aspekter er hun uddannet i.

– Vi får en meget hurtig, agil, teknisk dygtig spiller som er utrolig intelligent og forstår at bruge sine færdigheder rigtig godt i en holdkontekst og det er præcis det vi gerne vil have. Hun kan spille fem forskellige positioner, så det er også en alsidig spiller vi får.

– Som menneske kender hun sig selv rigtig godt, er meget afklaret med sine værdier og principper og gør de ting hun gør 100% eller også gør hun det slet ikke.

– Den erfaring hun kommer med kommer til at være meget værdifuld for vores unge trup. Hun er stadig ung selv, men hun har prøvet er være der hvor vi gerne vil hen og ved hvad der skal til for at vinde på det niveau og hvilken mentalitet som kræves for at lykkes på det niveau.

– Jeg tror hun bliver meget værdifuld for holdet både i omklædningsrummet og på banen.

Læs også præsentationen af Anna her.

Trøjesponsor

Ledig.