Vælg en side
6

marco

holst

FØDT
16. januar 1988
POSITION
Forsvar

HØJDE
193 cm

TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 31. december 2015, webred.

Karriere

Ungdom
Lyngby.

Senior
BSV
Avarta
Skjold og
B.93 (forår 2012 >).

Biografi

Marco Holst var ungdomsspiller i Lyngby. Hans seniorkarriere foregik i BSV, Avarta og Skjold. Han skiftede til B.93 i foråret 2012, hvor han sammen med Jonas Lorentzen og Thomas Høegh var nye i truppen. De skulle være med til, at få B.93 væk fra placeringen omkring nedykningsstregen i 2. division/øst.

Marco debuterede i den første kamp i foråret, som var en udekamp mod Avarta (0-0), som også befandt sig omkring den kedelige streg.

Holdet var: Jakob Thomsen – Valon Ljuti, Marco Holst, Martin Heisterberg, Nicklas Jensen/Mouritzen – Thomas Høegh, Mourad El Bariaki, Danny Mirabel – Emil Dyre Nielsen, Basse Jradi og Sadulla Elezi. Indskiftet: Wissam Nielsen og Mohamed Azaquoun. Ikke benyttet: Nico Jørgensen og Simon Bloch Jørgensen (målmand). Træner: Thomas Petersen.

Marco Holst var også med i næste kamp, som var hjemme mod det suveræne bundhold BGA. Det blev en af de ringeste kampe, som B.93 nogensinde har spillet. B.93 tabte med 1-3 og det blev BGA’s eneste sejr i 30 kampe. Nederlaget var en medvirkende årsag til, at B.93 endte med at rykke ud. Efter et par kampe på bænken blev Marco skadet. Han var først med i sæsonens sidste kamp, hjemme mod Fremad Amager (3-3).

Marco var blandt de få, der fortsatte i klubben efter nedrykningen. Sammen med Jakob Thomsen, Danny Mirabel, Emil Dyre Nielsen, Martin Heisterberg og Thomas Høegh skulle Marco udgøre ryggraden på holdet i sæsonen 2012/13. Det erklærede mål var en hurtig returbillet til 2. division.

Med en forholdsvis sikker førsteplads i DS (foran Vanløse) kunne returbilletten indløses. Marco havde svært ved at bibeholde sin plads i midterforsvaret og han måtte starte 11 af sine 25 kampe på bænken.

I efteråret 2013, hvor B.93 var tilbage i 2. division/øst, var Marco reserve i de fleste af de første 13 kampe. Men i de sidste seks kampe var han med i midterforsvaret, hvor han i alle kampene var blandt de bedste, bl.a. i pokalkampen mod superligaholdet AGF (0-2). Han greb virkelig chancen. I foråret 2014  var det også Marco Holst og Martin Heisterberg der passede midtforsvaret. Det var også de to, der dannede et bundsolidt makkerpar i efteråret 2014. De gentog sucessen i foråret 2015. Makkerparret havde deres store andel i, at der kun gik 38 mål ind i sæsonens (2014/15) ialt 33 kampe.

I efteråret 2015 fik Marco konkurrence, idet den nye træner Morten Rutkjær hentede Mads Nielsen tilbage fra Frem. Derfor spillede Marco kun ni kampe i efteråret.

19. november 2015 / Palle ‘Banks’ Jørgensen

Sponsor

Ledig.