Vælg en side
6

Josephine

Visted Nielsen

FØDT
11. februar 2001

POSITION
Midtbane
SPARKEBEN
Højre

SAMARBEJDSPARTNER
Sparekassen Danmark

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 30. december 2022, webred.

Karriere

Skjold Birkerød (2010/13)
BSF (2013/18)
FC Nordsjælland (2018/19)
FC Bella (2020)
BS 72 Albertslund (forår 2021)
B.93 (efterår 2021 >).

Biografi

Rasmus Good udtaler i forbindelse med Josephines tiltræden i truppen 1. august 2021:

– Josephine er en spiller vi kender rigtig godt fra hendes tid i FC Nordsjælland og før det i BSF.

– Nu har hun har haft et par år på lavere niveau, så det største spørgsmålstegn var selvfølgelig om hun kunne tilpasse sig niveauet og om hun fysisk kunne være med.

– Men hendes fysiske data fortæller os at hun sagtens kan begå sig på 1. divisions niveau og så handler det om at finde ud af hvor meget mere vi kan presse ud af hende, i forberedelserne til at kunne begå sig fysisk på Kvindeliga niveau.

– Hendes hoved er hendes største styrke. Hendes spilintelligens er meget høj, hun er meget rolig og utrolig lærevillig. Personligt er hun også på et punkt nu, hvor hun har fundet en ro i hende selv og er mere afklaret med hvem hun er.

– Det er en ro som smitter af på truppen, så på rigtig mange punkter passer hun rigtig godt ind i miljøet og vores måde at arbejde på. Teknisk er hun rigtig godt med, så nu handler det om at vi får løftet hende dagligt, så både hun og vi får det meste ud af hinanden.

– Hun kommer til at hjælpe os i kampene og hun skal ikke vænne sig til spillestil, træningsmetodik og lære en helt ny trænerstab at kende, fordi hun kender stort set alle i forvejen, med enkelte undtagelser. I spillertruppen kender hun også rigtig mange, så vi føler ikke nødvendigvis at det er en “ny” spiller, men at det er en spiller som er kommet tilbage.

– Josephine overtager nummer 17, fra Cathrine Graversen som nu spiller på fuldtid på Cypern og før hende Hannah Holgersen som spiller i Kvindeligaen for AGF, så det er et nummer som har betydet en hurtig udvikling.

– Vi håber på at Josephine kan bygge videre på trøjens historie og efterlade trøjen et bedre sted end da hun kom, når det en dag er hendes tur til at give den videre til en anden.

Se også Josephines egne ord om skiftet.

 

Samarbejdspartner