6

Hamid

El Idrissi

FØDT
9. marts 2001

POSITION
Midtbane

HØJDE
186 cm

TRØJESPONSOR
Depanneur

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 1. august 2020, webred.

Karriere

Ungdom
Vanløse
AB
Hvidovre og
B.93 (18-19 år).

Senior
B.93 (forår 2020 >).

Biografi

Hamid på 186 cm er født og opvokset i Danmark, men har rødder fra Marokko. Hamid er en fysisk stærk midtbanespiller med et stort potentiale. Han er teknisk god og har en god spilforståelse.

Hamid debuterede i den første kamp i foråret 2020, nemlig 8. marts i udekampen mod Avarta. Holdet var:

Alexander Horsebøg (debut) – Daniel Soidik (debut), Christian Stokholm, Adam Emme Jørgensen og Benjamin Lund – Hamid El Idrissi (debut), Mikkel Mouritz og Lauge Persson – Jeppe Erenbjerg, Daniel Stückler og Nicolai Olsen. Indskiftet: Matthias Andersen, Søren Nørgaard og Mican Atici (debut). Cheftræner Thomas Nørgaard (debut) og assistenttræner Emil Dyre Nielsen (debut).

Der manglede at blive spillet seks kampe i grundspillet (2. division), hvor de seks bedste gik i oprykningsspillet, resten i nedrykningsspillet. B.93 lå på 7. pladsen, fire point efter dagens modstander. Kampen sluttede 1-1 (Daniel Stückler), og så var man lige vidt.

Men så lukkede Danmark ned (corona), og der gik tre måneder før der igen måtte spilles fodbold i det meste af verden. Uden at spille de sidste fem kampe kom B.93 i nedrykningsspillet. De blot seks kampe gav 15 point (målscore 18-5), og derved blev B.93 vinder af nedrykningsspillet foran Hillerød.

Hamid var med fra start i fire af kampene i nedrykningsspillet. Og han indfriede de store forventninger.

28. juli 2020 / Palle ’Banks’ Jørgensen

Sponsor