Vælg en side
4

Julie

Pauludan Madsen

FØDT
25. juli 2002
POSITION
Forsvar
SPARKEBEN
Højre
TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 1. januar 2022, webred.

Karriere

Ølstykke FC (2007/16)
Hillerød GI (2016/18)
FC Nordsjælland (2018/20)
B.93 (sommer 2020 >).

Landshold
U19

Biografi

Cheftræner Rasmus Good fortæller om Julie pr. 1. juli 2020:

– Julie bedre kendt som ”Jul” i daglig tale, er en meget verbal ledertype, som mangler i miljøet, så det er fedt at få hende ind på den måde.

– Hun er en af de spillere som har evnet at tage mest information ind på kortest tid, af alle de spillere jeg har arbejdet med i min karriere, så det giver hende en fordel i dette miljø, hvor der er en stor mængde information at forholde sig til i hver kamp og alle træninger.

– Fysisk skal hun forstærkes og vendes til senior fodbold, men det giver god mening i hendes unge alder. På fysisk fart er hun heller ikke den hurtigste, så hun skal være rigtig dygtig på hendes tekniske udførsel, spilforståelse og beslutningsevne.

– Kan Julie lægge muskelmasse på, blive lidt mere eksplosiv og blive ved med at tage information ind meget hurtigt, så bliver hun rigtig spændende.

– Allerede nu kan man mærke at hun er der til træninger og kampe, på den gode måde, hun kender spillestilen rigtig godt, så hun har et godt fundament at arbejde ud fra. Vi er meget glade for at kunne byde hende velkommen i truppen.

Læs også Julies egne udtalelser om sit skifte til B.93 her. Og senest om Julies kontraktunderskrivelse med B.93, der blev offentliggjort 12. januar 2022.

Trøjesponsor

Ledig.