Vælg en side
4

Christian

Stokholm

FØDT
16. april 1992

POSITION
Forsvar

HØJDE
187 cm

TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 31. december 2019, webred.

Karriere

Ungdom
Taastrup FC (6-8 år)
Himmelev/Veddelev (9-12 år)
Brøndby IF (13-19 år).

Senior
B 68 Toftir (Færøerne, 2011)
Frem (2012/18)
B.93 (efterår 2018 >).

Biografi

Efter forårssæsonen 2018 mistede B.93 sit midterforsvar. Martin Heisterberg var gået på pension og Morten Fraysse var skiftet til Helsingør FC. Det lykkedes, at få kontakt – og kontrakt – med Christian Stokholm, der de sidste 6½ år havde været fast mand for Frem. Han fik Morten Hegaard, der ellers var på kontrakt i Helsingør FC, som makker.

Christian er en rutineret og klog forsvarsspiller. Det var en overraskelse, at han skiftede fra Frem til B.93. Han kunne ikke blive enig med Frem om en kontraktforlængelse. Og i øvrigt er han ikke i familie med den tidligere landsholdsspiller Nikolaj Stokholm.

Christian fik sin debut i efterårets første kamp, hjemme mod Brønshøj (0-4). Holdet var:

Conrado Januario – Mads Walter, Christian Stokholm, Adam Emme Jørgensen og Matthias Andersen – Aske Lundsgaard, Søren Nørgaard og Mikkel Mouritz – Fredrik Kofoed, Omas Roshani og Nicolai Olsen. På bænken: Anders Thomsen, Emil Dyre Nielsen og Leonel Montano (der alle kom ind) samt Carl Emil Kristensen og Victor Michaelsen.

Nederlaget i premieren til Brønshøj var skuffende. Da der var spillet 12 kampe, havde B.93 på hjemmebane opnået 1 point (Slagelse 1-1). Til gengæld havde de seks udekampe givet 18 point.

Christian var med i samtlige turneringskampe i efteråret. Han blev ’dagens helt’, da han i hjemmekampen mod Skovshoved udlignede til 3-3 kort før tid efter hjørnespark.

11. november 2018 / Palle ’Banks’ Jørgensen

Sponsor

Ledig.