Vælg en side
3

Marcus

Salandy-Defour

FØDT
13. december 1993

POSITION
Angreb

HØJDE
175 cm

TRØJESPONSOR
Danske Bank

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 31. december 2017, webred.

Karriere

Ungdom
På vej, webred.

Senior
University of Virginia
B.93 (foråret 2017 >).

Biografi

Marcus kom til klubben fra USA i starten af 2017. Han kom fra University of Virginia. Marcus viste sig, at være en lynhurtig højre kantspiller, som spillede med stor energi. Så klubben tegnede en kontrakt på 1½ år.

Marcus fik sin debut allerede i årets første kamp, som var en pokalkamp mod selveste FCK den 1. marts 2017. Kampen blev flyttet til Parken, idet baneforholdene på Østerbro Stadion ikke var i orden så tidligt på året.

Holdet: Ronni Raun – Nicklas Granzow, Martin Heisterberg, Aske Lundsgaard og Emil Farver – Kristian Holm, Anton Peterlin og Nicolai Olsen – Marcus Salandy-Defour, Sebastian Czajkowski og Emmanuel Ogude. Indskiftet: Peter Bjur, Andreas Heimer og Leonel Montano. Ikke benyttet: Lucas Chang-Andersen, Mads Nielsen, Sean Christoffersen og Mohammad Ali.

Det blev ikke nogen stor debut for Marcus, der havde svært ved at finde fodfæste angiveligt pga. forkert støvlevalg. Og allerede i det 34. minut blev han udskiftet med en anden debutant, 17-årige Peter Bjur. FCK vandt en sikker sejr på 3-0 og det så 3.984 tilskuere.

Det blev til yderligere fem kampe for Marcus i foråret, hvor han kæmpede med skader.

20. juni 2017 / Palle ‘Banks’ Jørgensen

Sponsor