Vælg en side
3

Louise

Tscherning

FØDT
29. marts 2003

POSITION
Forsvar

SPARKEBEN
Højre

TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 1. juli 2021, webred.

Karriere

B73, Slagelse (2010/2019)
FC Nordsjælland U18 DM (2019/2020)
B.93 (sommer 2020 >).

Biografi

Cheftræner Rasmus Good fortæller om oprykningen af Louise 27. oktober 2020:

– Loui har trænet med de sidste 2-3 uger og været meget overbevisende i hendes præstationer og de sidste par uger har hun trænet med hele ugen, fordi vi har haft Nisse og Jul ude med skadesproblemer på skift.

– Hendes niveau har været godt, og hun har overrasket positivt på indlæringsevne og præstationsniveau. Hun har haft to kampe nu, mod de to bedste hold vi har mødt i 1. division, Sundby og HG, hvor hun sammenlagt har spillet 155 minutter og gjort det rigtig godt overfor Pernille Mellergaard og Majken Nørregaard, som er to meget dygtige angribere og rutinerede spillere. Kan man det i en alder af 17 år, så er der noget niveau allerede nu.

– Hun skal lære en masse og hun får to fantastiske læremestre i Jul og Nisse, som kontinuerligt leverer på et rigtig højt niveau. Hun minder vel egentlig meget om Nisse, utrolig rolig med bolden på fødderne, godt blik for spillet, men har også den fantastiske evne at hun kan lave fremspil med begge fødder, med god kvalitet.

– Hun har et stort fysisk mod og er god på hovedet, men skal nu lære at forsvare på senior niveau, hvor det hele går en del stærkere og angriberne er meget klogere end i U18 rækken. Der er ting, du kan slippe afsted med i U18, som koster i kampe på senior niveau, og det er det hun skal til at lære nu.

– Hendes mindset er godt. Hun vil lære og blive bedre, som er en præmis for at være på holdet, fordi ellers er der bare nogle som udvikler sig hurtigere end dig.

– Hun bliver god for miljøet og vores niveau i kampene, og hun er allerede igang med at bidrage og truppen er begyndt at stole på hende, hvilket siger meget om hvad hun har vist.

Læs mere i nyheden om Louises oprykning.

 

Trøjesponsor

Ledig.