Vælg en side
25

Pernille

Rasmussen

FØDT
10. august 2001

POSITION
Målvogter

SPARKEBEN
Højre

TRØJESPONSOR
Ledig

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 11. juni 2022, webred.

Karriere

TRIF (2006/16)
BGI Akademiet, efterskole (2016/17)
VSK Aarhus (2017/20)
Brabrand IF (2020/21)
B.93 (efterår 2021 >).

 

Biografi

Cheftræner Rasmus Good udtaler om Vanessa Karungis tiltræden i truppen 29. september 2021:

– Vi var egentlig ikke på udkig efter en målmand, men så tog Pernille kontakt. Vi kendte hende ikke, men tænkte at det ikke kunne skade at prøve hende af i miljøet og hun gjorde et rigtig godt indtryk.

– Hun vandt rigtig hurtigt respekt hos spillertruppen, hvilket er en god rettesnor for om det er et godt match, fordi det er myntet på kvalitet på banen og den personlighed hun har på og udenfor banen.

– Pernille redder bare rigtig mange bolde og så er hendes situation at hun skal være i København de næste fem år, så det er en målmand vi kan have i rigtig mange år. Hendes lærevillighed er noget vi har bidt meget mærke i og så er hun tydeligvis opdraget i en rigtig god kultur, fordi hendes mindset passer virkelig godt ind hos os.

– Efter to ugers prøvetræning så vi at dette var et rigtig godt match og timingen var faktisk også perfekt for os. Vi har en målmand som nok skal en del med A-landsholdet og så har vi en anden som vokser meget for tiden, så hun er inde og ude med småskader på grund af det.

– Så på den korte bane løser det et problem, men på langt sigt giver det også noget ro at der er en målmand som vi ved hele tiden er til rådighed, som ikke lige pludselig er afsted med landshold eller som måske meget snart skal sælges, så det giver noget ro til at udvikle dem alle tre og så have et stærkt konkurrence miljø

– Jeg glæder mig meget til at se Pernilles udvikling i truppen. Jeg tror hun kan give os meget værdi både på kort og langt sigt, både på og udenfor banen.

Læs hele præsentationen af Pernille her.

Trøjesponsor

Ledig.