Vælg en side
16

Jack

Tudborg Wander

FØDT
18. juni 1997

POSITION
Angreb

HØJDE
180 cm

TRØJESPONSOR
Danske Bank

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 31. december 2017, webred.

Karriere

Ungdom
Glostrup
Skovlunde
Brøndby og
B.93.

Senior
B.93 (efterår 2016 >)

Biografi

Jacks spidskompetencer er hurtighed og presspillet. Og så er han en målfarlig herre. Jack er en spiller med et stort løbepensum. 

Han fik sin debut på førsteholdet tidligere end forventet.

To 17-årige – Jack Wander og Andreas Heimer – var begge indkaldt til udekampen i Valby Idrætspark mod Frem, hvor de dog startede på bænken, men bare 35 minutter inde var der brug for Jack, da Nico Jørgensen måtte udgå med en forstrækning. Det blev lidt af en debut, lystavlen viste 4-0 til hjemmeholdet, som også blev slutresultatet. Og i øvrigt sikrede B.93 sig fri af nedrykningsfaren i næste kamp ude mod Avedøre.

Holdet var: Ronni Raun – Jason Svensson, Marco Holst, Martin Heisterberg, Jonas Lorentzen – Andreas Kaltoft, Ilir Memeti, Danny Mirabel – Philip Bank, Nico Jørgensen og Oliver Drost. På bænken: Jack Wander, Andreas Heimer og Markus Leding (der alle kom ind) samt Frederik Bruhn, Victor Johannessen, Anders Korning Mathiesen og Nicolai Olsen.

I foråret 2016, mens Jack stadig var U19-spiller, fordoblede han sit kampantal (fra 1 til 2), da han blev skiftet ind i udekampen mod Holbæk (3-1). I det succesfulde efterår 2016 måtte Jack nøjes med en enkelt kamp på bænken, og ellers spille på U19-holdet.

I foråret 2017 blev det yderligere til 5 kampe, de to sidste som indestarter på en for ham uvant plads som venstre back.

Sponsor