Vælg en side
11

Milan

Silva Rasmussen

FØDT
5. marts 2003
POSITION
Angreb
HØJDE
186 cm

TRØJEPARTNER
Sparekassen Danmark

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 12. juni 2022, webred.

Karriere

Ungdom
B.93.

Senior
B.93 (forår 2020 >).

Biografi

Milan, der er halvt brasilianer (faderen er dansk), er et af klubbens store offensive talenter. Og han elsker at træne, så kan det ikke gå helt galt.

Milan fik sin debut på 1. holdet allerede da han var 17 år. Til hjemmekampen mod FC Sydvest den 27. juni 2020 var Milan på bænken. Det var en 2. divisionskamp, nedrykningsspillet. Turneringen var blevet kraftig reduceret pga. corona. B.93 havde gode muligheder for at vinde rækken, men det krævede en sejr.

Holdet var: Aris Vaporakis – Simon Wæver (debut), Adam Emme Jørgensen, Morten Hegaard og Benjamin Lund – Lauge Persson, Mikkel Mouritz og Søren Nørgaard – Jeppe Erenbjerg, Mican Atici og Nicolai Olsen. Indskiftet: Christian Stokholm, Daniel Barir Jensen, Malthe Weisdorf og Milan Rasmussen (debut).

Det blev en hjemmesejr på 3-1. Bagud 0-1 scorede Mican Atici, der var indestarter for første gang, to gange i 1. halvleg. Milan kom på banen i 68. minut (for Nicolai Olsen). Og et kvarter efter sin debut cementerede Milan Rasmussen, bomberen fra U17-holdet, sejren efter en forrygende solotur. En fornem debut.

I sæsonen 2020/21 spillede Milan Rasmussen 22 kampe (ud af 31)-. Han var indestarter i tre kampe, og blev indskiftet i de andre19 kampe. Talentet scorede i udekampen mod Holbæk (3-0).

29. juli 2021 / Palle ’Banks’ Jørgensen

Samarbejdspartner