Vælg en side
10

Søren

Nørgaard

FØDT
27. december 1998
POSITION
Midtbane
HØJDE
181 cm
TRØJESPONSOR
Depanneur

KAMPE

MÅL

GULE KORT

RØDE KORT

Statistik over spillede kampe, mål, gule og røde kort er opgjort pr. 1. januar 2022, webred.

Karriere

Ungdom
KB (10-14 år)
B.93 (15-18 år).

Senior
B.93 (efterår 2017 >).

Biografi

Søren fik sin debut som 18 årig mod Dalum den 25. maj 2017 i forårets kamp 12 (2. division, oprykningsspil).

Der var en del fra truppen, der var ude med skader og karantæner, som eksempelvis Martin Heisterberg, Aske Lundsgaard, Emmanuel Ogude, Peter Bjur og Sebastian Czajkowski. Så man måtte ned på U19-holdet for at hente spillere.

Holdet var: Ronni Raun – Mads Walter, Awab Salame, Emil Farver og Jack Wander – Anton Peterlin, Mikkel Mouritz og Andreas Heimer – Marcus Salandy-Defour, Mohammad Ali og Nicolai Olsen. Indskiftet: Kristian Holm, Omar Roshani og Søren Nørgaard. Ikke benyttet: Victor Michaelsen, Jonas Berg, Leonel Montano og Nicklas Granzow.

Søren på 18 år kom på banen i det 89. minut. Dalum havde netop udlignet til 1-1, som også blev slutresultatet. Dermed havde B.93 stort set udspillet sin rolle i oprykningsslaget.

I foråret 2018 blev Søren Nørgaard, kaldet SØ, på det nærmeste fast mand. For det meste udgjorde han midtbanen med Aske Lundsgaard/Kristian Holm og Mikkel Mouritz. Søren er en meget arbejdsom spiller, der har en god teknik. Han scorede i pokalkampen i Birkerød et utroligt flot mål, da han uden for feltet smadrede bolden op i krydset.

I sæsonen 2018/19 var Søren Nørgaard fast mand, hvor han kæmpede på midtbanen. Han kæmpede så meget, at han modtog hele ni gule kort. Martin Heisterbergs afløser er fundet. SØ spillede 27 kampe, de 25 som indestarter.

I sæsonen 2019/20 var Søren atter fast arbejdsmand på midtbanen. Men allerede i turneringskamp nummer fire, hjemme mod Frem (0-0), gik det galt. Midt i 1. halvleg gik han hårdt ind i en tackling, og menisken røg.

Efter et halvt års pause var Søren så meget klar, at han var på bænken i udekampen mod Avarta (1-1), den første i foråret 2020. Han kom på banen midt i 2.halvleg, hvor nåede at rage to gule kort til sig. Og så var der igen pause, idet al fodbold blev lukket pga. corona. Efter en pause på tre måneder kom den reducerede turnering i gang igen. I udekampen mod Dalum (2-0) scorede Søren Nørgaard alle kampens mål.

I sæsonen 2020/21 var Søren igen klar, og var en succesfuld midtbanespiller i efteråret. Men efter tre kampe i foråret 2021 blev han igen ramt af en alvorlig knæskade, så resten af foråret var med krykker i stedet for fodboldstøvler.

Se også Claus Vandborgs interview med Søren Nørgaard i “Vinklen”-serien fra 29. august 2017.

29. juli 2021 / Palle ’Banks’ Jørgensen

Sponsor