Vælg en side
1

Ida

Tommerup

FØDT
15. juli 2003
POSITION
Målvogter
SPARKEBEN
Højre

SAMARBEJDSPARTNER
Sparekassen Danmark

KAMPE

MÅL

HØJDE (CM)

ALDER

Statistik over spillede kampe, mål og alder er opgjort pr. 11. juni 2022, webred.

Karriere

GVI (2013/16)
B.93 (2016 >).

Biografi

Cheftræner Rasmus Good udtaler om Ida Tommerups oprykning til 1. Kvindesenior truppen 23. juli 2020:

– Vi har valgt at forfremme Ida Tommerup til 1. senior, fordi Josephines afgang gør at der er en plads med det samme og fordi Ida har taget nogle gode udviklingsmæssige skridt på meget kort tid. Hun har responderet rigtig godt på den nye form for målmandstræning og den meget anderledes måde at være målmand på i B.93 efter ledelsesskiftet.

– Den nye spillestil stiller især store krav til vores målmænd, som skal fungere som en ekstra markspiller i åbent spil. Dette har Ida købt ind på og gået til opgaven med stort mod, så vi vidste at det bare var et spørgsmål om tid.

– Nogle gange skal man også være heldig med timing og det må man sige Ida er nu. Det bliver rigtig spændende at se hende fast i senior miljøet. Hun har trænet med nogle gange, så hun ved hvad hun møder ind til og vi er meget trygge ved hvad hun kommer til at bringe.

– Hun er enormt eksplosiv, har en meget stor springkraft og så arbejder hun rigtig hårdt og dedikeret med tingene. Hun har vist sig at være meget lærevillig på U18 og responderet godt på de træninger hun har haft med senior truppen, så det er en helt naturlig progression og en rigtig god mulighed for hende.

– Målmandssituationen er generelt rigtig god fra U14 og op, så der kommer konkurrence på den post og så er det igen et kæmpe cadeau til akademiet at vi kan forfremme endnu en spiller. Akademiet er fundamentet for vores arbejde i klubben og der kommer kun bedre spillere nedefra i fremtiden.

Læs hele præsentationen af Ida her.

Samarbejdspartner