Vælg en side

Med al ære og respekt for de øvrige vigtige kampe som spilles i weekenden for B.93, så er der to kampe som falder i øjnene i weekenden – begge spilles ude.

Vores bedste kvindehold starter sæsonen i Kvalifikationsligaen ude mod Vildbjerg. B.93 har 10 “pokalkampe” (forstå det ret) i rækken med de seks hold. De to bedst placerede hold fortsætter i den bedste liga, som stadig har navnet 3F Ligaen – denne kvalifikationsliga afsluttes 15. juni ude mod Odense Q. Det bliver en kort og heftig sæson, hvor alle point tæller.

Weekendens opgør starter søndag kl. 13.30 og spilles ved Vildbjerg  Sports & Kulturcenter.

2. divisionsholdet skal møde topholdet Middelfart ude, og det bliver selvfølgelig en udfordring, men B.93 kommer med en masse selvtillid – med seks point og en målscore på 9-0 efter de to sidste kampe.

Et kig på stillingen afslører, med al ønskelig tydelighed, at alle point tæller. Tre hold har sikret sig – to hold kan ikke nå det, men det er godt nok svært at spå hvem der tager de øvrige pladser i “Top 6”. Det er vi er vi meget klogere omkring, når næstsidste spillerunde er afsluttet i denne weekend..

1. herresenior spiller lørdag kl. 14.oo, og dette på MG og BK’s anlæg i Middelfart – dvs. på kunstgræs.

Redaktionen ønsker medvind til begge vores hold, og deres cheftrænere Anders Vang og Danny Jung.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.