Vælg en side

Vi har talt med cheftræner Thomas Nørgaard om tirsdagens træningskamp ude mod FA 2000 og dagens møde hjemme mod HIK. Nu venter sæsonstarten hjemme mod Holbæk på lørdag 6. marts kl. 15.00.

Thomas Nørgaard. Foto: Claus Vandborg.

FA 2000 – B.93 4-2 (0-0)
Tirsdag 23. februar 2021. Daniel Stückler scorede begge B.93’s mål i 2. halvleg. Thomas Nørgaard kommenterer kampen således:

– Det var en kamp, der var planlagt for dem der på dem der er måske er lidt bagefter i forhold til start elleveren, men nu fik mulighed at få noget god erfaring mod et rigtig godt 2. divisionsmandskab fra FA 2000.

– Vi havde mange unge spillere med, mens FA 2000 stillede med et noget mere rutineret hold. Derfor går vi selvfølgelig til denne som alle andre kampe med ønsket om at komme frem af banen og dyrke vores offensive udtryk.

– Vi spiller en super god 1. halveg, hvor vi er godt med. Vi skiftede yderligere i pausen, måske også lidt mere end vi kunne bære. Vi ender med at tabe fortjent til et FA 2000 hold, der på dagen er bedre end vi er og viser de er lidt mere robuste.

– Alt i alt var det en god test, hvor vi fik testet en række ting og fik en masse svar på, hvor truppen står.

Se også omtale af kampen på facebook.com/b93fan.

B.93 – HIK 2-1
Lørdag 27. februar 2021. Mikkel Mouritz scorede i 1. halvleg, mens Jeppe Erenbjerg afgjorde kampen med målet til 2-1 efter 80 minutter. Thomas Nørgaard vurderer kampen:

– Det var en fed kamp med to offensivt indstillede hold og en teknisk god omgang fodbold.

– Vi ender med at vinde 2-1 mod et rigtig godt HIK mandskab, men det er ikke den spillemæssigt bedste præstation over 90 minutter, vi har haft i opstarten.

– Det viser dog styrke for mig, at vi vinder på en dag hvor alt ikke stemmer 100 %. Vi oplever et godt bundniveau og det er stærkt, at spillerne hiver sejren i land.

– Det bliver en generalprøve på sæsonstarten, som står lidt grynet efterfølgende. Sådan er det ofte i de sidste opstartskampe, men vi er helt klar og glæder os til at komme i gang med sæsonstarten.

Se live update fra kampen på facebook.com/b93fan. Se B.93 TV sammendrag af kampen på facebook.com/b93fan.

Samlet om træningsopstarten og frem mod Holbæk

Nu ser vi alle frem mod sæsonstarten mod Holbæk på lørdag 6. marts. Hvordan ser du samlet tilbage på preseason? Hvor står truppen nu inden det går løs?

– Det har været en fed opstart med en super gruppe af særdeles fokuserede spillere, der arbejder hårdt i hvert eneste træningspas for at lægge et nyt lag på vores udtryk.

– Det er desuden en stor cadeau og fremragende erfaring, der bygger yderligere på for truppen også at have spillet en kamp mod et stærkt Superligahold i opstarten.

– Nu venter sæsonstarten. Det er altid dét tidspunkt, som alle spillere og trænere ser frem til. Preseason er en nædvendig størrelse, men det er først når sæsonstarten starter, at vi for alvor får set hvordan klaveret spiller.

Vi glæder os til vi igen kan fejre gode oplevelser sammen på Østerbro Stadion. Foto: Christian Midtgaard.

– Vi møder et Holbæk hold der er godt struktureret og godt trænet. De kommer også med en masse energi og tro på de har flyttet sig. Jeg forudser en lige kamp, som vi glæder os til at fat om.

– Vi glæder os generelt til at komme i gang med at jage resultaterne kamp for kamp. Så må se hvad vi jager, når vi kommer længere hen.

– Det er ingen hemmelighed, at vi jager top 6, der jo var målsætningen for sæsonen. Vi ved, at der er et stykke vej op til de forreste, men jo længere tid vi kan være med, jo bedre. Og så må vi lægge på derfra, slutter Thomas Nørgaard.

Siden 1. december har 2. divisionsholdet spillet ni træningskampe. Det er blevet til tre uafgjorte i to kampe mod Nykøbing FC og en mod FC Roskilde. Vi har tabt to kampe, den ene 0-2 ti stærke HB Køge og den anden som du ser herover til FA 2000. Og ikke mindst fire stærke sejre med 4-2 over Avarta, tenniscifre med 6-0 mod Skovshoved, flotte 4-0 ude mod Hillerød og så senest 2-1 hjemme over HIK.

Du kan finde den samlede oversigt over resultaterne i træningskampene her.

Bonus-information

Som bekendt fordrer regeringens seneste udmeldinger i forbindelse med corona pandemien, at de kommende kampene i 2. division og desværre også returopgøret mod AGF bliver afviklet uden tilskuere. Vi glæder os alle til at se fodbold Østerbro Stadion snart igen, men foreløbig må vi væbne os med tålmodighed lidt endnu.

Alle der har købt billet til kampene mod AGF og Holbæk får direkte besked, så snart vi har den tekniske løsning på plads i samarbejde med vores billetudbyder fra boldbillet.dk.

Topfoto: Christian Midtgaard.