Vælg en side

Vores eliteledelse har spillet et smart (uden det skal læses forkert) og klogt kort ud. Hele truppen, U17 og U19 truppen er sendt til Vildbjerg Sports- & Kulturcenter, for at forberede sig så godt til den kommende efterårsturnering som muligt. Der har været arbejdet seriøst, mens jeg skrev disse ord.

Der er ikke sluppet meget ud, men det er lykkedes redaktionen at opsnappe et internt memo fra Frank Nielsen til ApS-ledelsen, som vi vil afsløre her:

– Træningslejren går fantastisk, vi har grønne græsbaner på stribe, utroligt hvad vand kan gøre. De må have mere vand i Jylland, siden de godt kan og må vande. Der var træning mandag eftermiddag, og igen tirsdag formiddag –  hvor Patrick Mtiliga og jeg kom.

– I dag skal de spille 10 mod 10, frokost og så går turen hjemad. Stemningen er god og trænerteamet har haft individuelle samtaler med spillerne. De giver alle udtryk for stemningen. Truppen har ændret sig, og det er kun til det gode. De er meget forventningsfulde til den kommende sæson.

– I ville nyde at se den gode stemning og klubånd der også er mellem ca. 70 elitespillere fra B.93, når U-17 og 19 også er her. Jeg fik præsenteret Patrick for alle holdene og han fik præsenteret sig selv. Alle er forventningsfulde.

– I går aftes sluttede trænerne og lederne af med en lunken øl, og humøret var højt. Kl. 24 var alt stille og hver enkelt led lidt i den tropiske varme.

Det glæder os alle at fornemme den gode stemning i Vildbjerg, og vi håber det vil give et godt afsæt for alle tre hold, før den spændende efterårssæson.

Skrevet af Claus Vandborg.