Vælg en side

Truppen er klar. Det er i aften kl. 19. Kom i god tid

Alle kampe er vigtige, men aftenens kamp på Østerbro Stadion er særlig vigtig, fordi udfaldet afgør, om B.93 er kommet godt fra start, nogenlunde fra start eller skidt fra start.

Dagens modstander er HIK, der sidste år var blevet placeret i 2. division vest, hvor holdet sluttede på en flot 2. plads. HIK har også fået en fin sæsonstart i år, da klubben vandt 2-1 over oprykkerne fra Avedøre i den første kamp og i sidste uge slog Frem ud af pokalturneringen med en 2-1-sejr. Samlet må HIK dermed regnes til at høre til i toppen af 2. division i år.

Sidst, B.93 spillede mod HIK, var i sæsonen 2011-2012, også dengang i 2. division øst. Det gik ikke godt for Østerbroholdet. Den første kamp i oktober 2011 hjemme endte med en 3-0 sejr til HIK. Den anden – i maj 2012 – i Gentofte vandt HIK med 2-0.

Det var i den meget kedelige sæson, som endte med, at B.93 måtte rykke ud af divisionerne for første gang i Danmarkshistorien. Heldigvis vendte holdet hurtigt tilbage og er nu klar til det, der må kaldes et lokalopgør i betragtning af, at der kun er få kilometer mellem de to klubber.

HIK har til denne sæson fået tilgang af et par nye offensivspillere i form af Frederik Trier fra Birkerød og spanieren José De La Puente, der i sidste sæson spillede i Hvidovre. De to spillere viste deres målfarlighed, da de scorede de to mål i kampen mod Frem.

B.93 har fået tilgang af fire spillere siden foråret: Den målfarlige angriber Jack Castelijns er kommet til B.93 fra Holland, og han kom i den første kamp mod Svebølle ind i 2. halvleg og reddede æren og det uafgjorte resultat efter kamp, hvor B.93 spillede skidt i første halvleg, men viste god moral i anden.

De tre andre nye spillere er Ercan Demirbas, Bjørn Zabell og Sefa Ünsal, som vi glæder os til at præsentere for publikum på hjemmebanen Østerbro Stadion. Ercan Demirbas er dog ikke med i kampen i aften.

På trænerbænken på Østerbro Stadion ser vi i aften for første gang Giuseppe Favasuli som cheftræner og Morten Hostrup som assisterende træner. Og så er Nicolas Nielsen, der er ansat på en meget lang langtidskontrakt, selvfølgelig stadig målmandstræner.

Østerbro Stadion er med sine 100 år og sin placering i hjertet af Østerbro ved indgangen til Fælledparken et af Danmarks ældste og smukkeste. I sidste sæson var B.93 ikke for gode mod det faste publikum på stadion, da vi tabte for mange hjemmekampe. Det er en klar ambition at få rettet op på det i denne sæson, så vi kan få underholdene kampe, flere tilskuere og god stemning på tribunen.

Kampen begynder kl. 19 men kom i god tid. B.93’s meget aktive fanklub vil med en række aktiviteter og boder på stadion bidrage til at gøre det til en god oplevelse at komme på stadion. Tak til fanklubben for det.

Alle medlemmer af B.93 Fanklub kan komme ind for 40 kr. mod fremvisning af gyldigt medlemskort. Mobile Pay fra Danske Banks kan benyttes i salgsboderne.

Velkommen på stadion i aften.

Kampoptakt v) Hans Drachmann.