Vælg en side

B.93 tager til Svebølle på søndag til sæsonens første vigtige kamp

Søndag kl. 13 går det løs på Svebølle Stadion, hvor B.93 spiller første kamp mod det vestsjællandske hjemmehold.

Svebølle har inden sæsonen fået flere interessante nye spillere. Mest opsigtsvækkende er det, at holdet har fået tilgang af midtbanespilleren Frank Semou, der kommer fra en fuldtidskontrakt i Brøndby IF, som han har spillet 26 superligakampe for. Semou har det seneste halve år været udlejet til AB i 1. division. I ungdomsårene spillede han i KB og Hvidovre, og han har spillet 22 ungdomslandskampe.

Andre nye spillere er Semere Haile, der er kommet fra AB, og Mohammed Asrihi, der er kommet tilbage til Svebølle fra Holbæk, mens den unge Mikkel Adamsen er tilbage i klubben efter et ophold på FC Midtjyllands akademi. I forvejen råder Svebølle over dygtige spillere som anføreren Saban Özdogan, der har spillet i FC København, og den rutinerede Andreas Marcher, der har en fortid i Slagelse og FC Vestsjælland.

Endelig har Svebølle jo også angriberen Mohammed Ali i truppen. Mohammed var ungdomsspiller i B.93, hvor han var topscorer på U19-holdet, og han har spillet 27 kampe og scoret fem mål på 1. holdet i B.93. I de senere år har Mohammed været rundt om flere forskellige klubber, hvor han har haft en uheldig vane med at score afgørende mål mod sin gamle klub. Så ham skal B.93-spillerne også tage sig i agt for.

Samlet har Svebølle et godt hold på papiret, og B.93 har da heller ikke haft gode erfaringer med det vestsjællandske hold i de senere år. I juni 2012 var det Svebølle, der med en 2-1 sejr hjemme sendte B.93 ud af divisionerne for første gang nogen sinde. I de sidste fire indbyrdes opgør har B.93 kun vundet et, nemlig udekampen i august sidste år, som blev vundet med 3-0. Seneste opgør i april på Østerbro Stadion endte med en 2-0-sejr til Svebølle.

Cheftræner Giuseppe Favasuli er da også klar over, at det er en alvorlig opgave, som holdet kommer på i sæsonens første kamp, der også er hans første som cheftræner. Holdet har ændret i spillesystemet fra sidste sæson og brugt de seneste uge til at få det nye koncept til at fungere.

Det bliver første gang, vi nu skal se, om det, vi har trænet på træningsbanen kan overføres til kamp. Det vigtige er, at vi gør det, vi har trænet og aftalt“, siger Giuseppe Favasuli.

Cheftræneren har været godt tilfreds med indsatsen i sommertræningen.

Jeg har en trup med intelligente spillere, og jeg har et meget fint samarbejde med assisterende træner Morten Hostrup, der har et meget højt professionelt niveau“, siger Giuseppe Favasuli.

Spillertrup, trænerteam og kampkalender

Se spillertruppen.
Se trænerteamet.
Se kampkalenderen.

Kampoptakt v) Hans Drachmann.