Vælg en side

Så starter slutspillet og for B.93 drejer det sig heldigvis om oprykningsspillet. Første udfordring er Thisted FC ude Langfredag med kick off kl. 13.00.

Redaktionen tog den sædvanlige snak med transitionstræner Lasse Frølund.

Lasse Frølund om Thisted FC kampen

Fremragende med de tre velfortjente point mod Aarhus Fremad. Det må have lunet gevaldigt i truppen og staben og et boost ind i oprykningsspillet. Hvad har analysen af kampen vist?

– Det var helt sikkert et boost for truppen endelig at få de tre point.

– Vi synes generelt, at vores præstationer har været til mere, end hvad vi har fået pointmæssigt, så det var skønt med en sejr.

– Vi er meget tilfredse med at vi forsvarer godt i åbent spil og at det generelle fokus på defensive standarder var på et meget højt niveau. Der er en klar fremgang at spore.

Nu venter så allerede på Langfredag et særdeles spændende opgør i oprykningsspillet. Alle opgør er selvfølgelig vigtige, men Thisted FC dyster vi jo om 3. pladsen med. Hvordan er I forberedt?

– Først og fremmest har vi en virkelig god tro på at det vi gør, og har gjort i løbet af forårssæsonen, er godt, så vi kommer med en god selvtillid og føler os godt forberedt på vores modstander.

– Det bliver helt sikkert en tæt kamp, hvor vi skal gøre alt hvad vi kan for at åbne den op, men det synes vi også vi har en god plan for.

Tager I til det nordjyske dagen før med overnatning?

– Ja, vi tager afsted efter formiddagstræningen torsdag.

I kender jo Thisted særdeles godt, og jeg er sikker på I vil være meget opmærksomme på især standardsituationerne. Hvilke fokusområder har I med til kampen, uden at du behøver afsløre hele taktikken på forhånd?

– Thisted har fået ny træner i løbet af vinterpausen, og det har ændret ret meget i deres udtryk, så jeg tror det bliver et anderledes kampbillede end det vi plejer at se mod dem.

– De er mere afklarede i spillet med bolden, men vi er stadig meget bevidste om at vi skal være opmærksomme på deres to dygtige angribere, som har stærke spidskompetencer i omstillingsspillet, men også i afslutningsspillet generelt.

– Den første af 11 Tour de France etaper blev vel overstået med godt resultat lørdag. Hvordan ser I frem til oprykningsspillet generelt, blandt andet med flere gode københavner opgør til følge?

– Nu er jeg godt nok jyde, men det bliver sgu meget dejligt med så mange opgør mod hold fra Sjælland.

– Jeg kan godt lide turene til Jylland, men det er klart at optakten til kampene bliver lidt bedre af de kortere ture, men det er så ens for alle de sjællandske hold

Topfoto af Christian Midtgaard.