Vælg en side

Ny vigtig kamp venter 1. Herresenior efter søndagens nederlag i Hillerød. Næste opgave er Middelfart ude.

Vi har forud for kampen talt med transitionstræner Lasse Frølund.

Lasse Frølund om Middelfart kampen

Det blev desværre til et 2-0 nederlag i Hillerød. Hvordan oplever I kampen undervejs? Og hvad var fornemmelsen efter kampen?

– Det var en meget låst kamp, og vi kæmper en del med at åbne Hillerød op.

– Det var generelt en meget chancefattig kamp, hvor Hillerød flot udnytter to af de afslutninger, de kommer til.

Hvad har I efterfølgende talt med spillerne om og fået ud af analysen af kampen?

– Vi er egentlig meget tilfredse med, at vi på så svær en bane, kan gribe spillet i den opbyggene fase så flot an – især i de situationer, hvor Hillerød prøver at møde os højere oppe på banen.

– Det viser os, at vores struktur og tekniske niveau er rigtig godt.

– Til gengæld synes vi ikke, at vi formår at spille de muligheder, som vores offensive struktur ellers åbner, som ville sætte os i bedre situationer i forhold til at skabe chancer.

Middelfart ude på lørdag må i den grad være en mulighed for at få revancheret den ærgerlige start. Hvordan har I forberedt jer på opgøret?

– Vi har ikke forberedt os anderledes på den kommende kamp, end vi gør til alle andre kampe.

– Vi kigger på vores modstanderes kampe fra sæsonen, og ser på hvad vi skal gøre, for at opnå det udtryk vi gerne vil have i den kommende kamp.

– Middelfart har dog fået ny cheftræner, så vi har kigget på, hvad de har gjort anderledes i sidste weekend i forhold til deres kampe i efteråret.

Den lette analyse er jo at vi mangler at score mål og komme frem til flere chancer. Der må være klare ønsker til at forbedre det fremadrettede spil til kampen i Middelfart, som netop ellers har været Den Hvide Dames særkende de seneste sæsoner, men som ikke rigtig kom til udtryk i søndags i Hillerød. Hvordan føler i jer klædt på til igen at få de offensive takter til at spille i harmoni?

– Heldigvis er kampen i søndags bare én kamp, og jeg konkluderer, at det kun var fjerde kamp i sæsonen, hvor vi ikke får scoret, så vi er fortrøstningsfulde i forhold til at vi ikke har mistet evnen til at skabe chancer.

Topfoto fra det omvendte opgør mod Middelfart og portrætfoto af Lasse Frølund: Christian Midtgaard