Vælg en side

B.93 har ikke fået den start man kunne have ønsket sig, men nu venter årets første hjemmekamp i morgen fredag 25. marts kl. 19.00 på Østerbro Stadion.

Vi fik en snak med klubbens transitionstræner Lasse Frølund forud for kampen.

Lasse Frølund om AB kampen

Marginalerne er ikke just på holdets side I øjeblikket og en skidt start på forårskampene med to nederlag. Hvordan har I tacklet og analyseret på nederlaget i Middelfart?

– Vi er godt tilfredse med vores udtryk igennem hele kampen, og er enormt ærgerlige over, at det ikke udmønter sig i en sejr.

– Vi føler generelt, at vi er i god kontrol i kampen, men vi skal være bedre til at opsøge mulighederne for at lukke kampen.

I har været inde på i trænerteamet at det er en særdeles kompetitiv række, og der er ingen lette kampe. Nu venter en aftenkamp på fredag aften. Den første hjemmekamp i foråret. Alle i truppen må se frem til at komme på græs igen på Østerbro Stadion?

– JA! Vi glæder os helt vildt til aftenkamp på Østerbro Stadion!

Hvordan ser det ud med skadessituationen? Er alle fit og klar til kamp?

– Alle er ikke fitte og klar til kamp, men vi kommer helt sikkert til at stille et meget stærkt hold.

AB ligger også godt til i tabellen, så det bliver en uhyre vigtig kamp igen. Er der nogle læringen fra sejren på Gladsaxe Stadion i efteråret, som I tager med jer ind i kampen?

– Vi må anerkende, at AB var enormt godt forberedte til seneste indbyrdes kamp og sat rigtig godt op taktisk.

– Vi foretog nogle greb i pausen, som ændrede en smule på udtrykket, og så endte vi heldigvis med at vinde kampen, men vi møder helt sikkert et hold, som er velforberedte og godt indstillet til kampen.

Det allervigtigste må være at få point med hjem fra kampen, og helst tre point? Målsøgende, offensivt, effektiv?

– Vores fokus ligger 100% på at levere en god præstation, og vi vil enormt gerne være målsøgende, offensive og effektive, så vi forhåbentlig kan få tre point.

Foto af Christian Midtgaard