Vælg en side

Kom og støt B.93’s 1. seniorkvinder ved pokalbraget mod Brøndby IF på Svanemølleanlægget onsdag aften den 23. oktober kl. 19.00.

Der bliver pres på B.93 fra bl.a. Brøndbys frontløbere Nicoline Sørensen og Nanna Christiansen, der tilsammen har scoret 24 mål i 11 kampe i kvindeligaen.

B.93-cheftræner Anders Vang og resten af 1. divisionsholdet glæder sig:

– Vi vil forsøge at spille med, og bruge kampen til at se, hvor langt vi er fra de bedste. Brøndby er væsentligt mere rutineret end os, de har nogle spillere fra aller øverste hylde, og de har spillet sammen længe.

– Vi kommer med ungt blod og med masser af potentiale. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det til en seværdig kamp.

Brøndby IF Women er blandt topholdene i Gjensidige Kvindeliga, men holdet fra Vestegnen missede i weekenden muligheden for at komme på førstepladsen, da det lidt overraskende blev 3-2 ude mod VSK Aarhus.

Brøndby er også med i Women’s Champions League, men tabte sidste onsdag første opgør i 1/8-finalen mod Glasgow City F.C. med 0-2 på to selvmål, selv om Brøndby havde mange chancer.

Kiosken ved banen holder åbent under kampen og sælger toast, kaffe m.m.

Af Tage Majland
Arkivfoto Tage Majland