Vælg en side

Vi har fået assistenttræner Lasse Frølund til at sætte et par ord på forberedelserne til kampen mod SfB-Oure 2. påskedag kl. 13.00.

Vi arbejder på fast fremover at levere optakter til såvel 1. Herresenior som 1. Kvindeseniors kampe. Her fortæller Lasse Frølund om den kommende modstander. Husk, at der ikke er adgang til kampen for tilskuere.

Hvis du vil se kampen med live streaming, kan du få adgang ved at tilmelde dig Ekstra Bladet+ her. Du kan også vælge at støtte B.93 Fanklubs virtuelle bustur.

Lasse Frølund om kampen mod SfB-Oure FA

– Vi møder Sfb-Oure FA, som vi i efteråret slog 1-0 på hjemmebane ved Svanemøllen. I den kamp så vi, at det er et hold, som har gode individuelle kvaliteter, og de tilspillede sig nogle gode chancer efter omstillinger.

– De spiller med stor mod og vil meget gerne bygge spillet op fra bagkæden. Der er stor forskel på pointene mellem de to hold, men jeg synes, at Oure har spillet til mere end det de har.

– Jeg forventer at de kommer til at have bolden mindre end de plejer, da vi har været dygtige til at vinde “kampen om bolden”, men som vi har set i sidste indbyrdes kamp og Oures kampe i opstarten, har Oure store kompetencer i omstillingsspillet, så det bliver klart en nøgle for os, at vi er gode til at løse det.

– Udtrykket på banen har i forårssæsonens indledning været rigtig godt. Der er generelt en rigtig god bund i de præstationer, som spillerne lægger for dagen i øjeblikket, og det er lige netop det udtryk, som skal sørge for, at vi lykkedes med tingene på mandag.

Vi ønsker spillertrup og ledere en god tur til Fyn og følger spændte med fra sidelinjen.

Topfoto: Christian Midtgaard.