Vælg en side

Cheftræner Rasmus Good giver sit besyv med op træningen op til den tredje kamp i Kvalifikationsligaen på lørdag på Fyn.

Odense Q venter 1. Kvindesenior i lørdagens kamp. Der er fuld fokus fra truppen og træner teamet på næste opgave og at lære af erfaringerne fra de to første kampe. Vi har stillet et par spørgsmål om optakten.

Cheftræner Rasmus Good om Odense Q

Hvordan har I arbejdet med det mentale aspekt efter de to første nederlag?

– På samme måde som når vi vinder. Bruge 5 minutter på skuffelse, ligesom 5 min på at fejre og så er det videre til næste kamp.

– Vi må ikke lade os rive med og vi må heller ikke lade os blive hevet ned.

– Det handler altid om næste kamp. Analysere hvad vi gjorde godt og hvad vi vil forbedre og så videre til næste.

Seneste kamp blev vi overrumplet af et mål efter 35 sekunder. Hvordan er I forberedt på at undgå det denne gang?

– Fodbold er et spil, hvor dem som laver færrest fejl typisk vinder, uanset om du laver dem efter 35 sekunder eller efter 60 min.

– Fejlen er ikke altid noget man selv beslutter om kommer eller ej, modstanderne kan også være gode. Det gode er at denne kunne vi selv undgå, ved at lave nogle små justeringer, så det kommer ikke til at ske igen.

Hvad ved vi om Odense Q og hvad er vores tilgang til kampen?

– Vi ved at det er et godt hold, som har scoret virkelig mange mål. De er meget dygtige til at skabe chancer og så har de erfaring fra Kvindeligaen.

– De har mange spillere som kommer fra deres eget akademi. Man kan se at de er meget strømlinede og at de spiller efter de samme principper og tilpasser sig lidt efter modstanderen. Der er ikke mange overraskelser, når man ser dem spille.

– Vores tilgang er at vi kommer til at forsøge at vinde kampen og spille kampen på vores præmisser og med vores udtryk. Vi kommer ud med en god selvtillid og tryghed i konceptet. Dét vi mangler er bare at score.

Topfoto af Sara Jankovska og portrætfoto af Rasmus Good: Christian Midtgaard.