Vælg en side

1. Herresenior skal på en særdeles svær og spændende opgave søndag, når holdet jagter Næstved i toppen af tabellen.

Assistenttræner Lasse Frølund er som altid klar med optakten til dig.

Lasse Frølund om Næstved kampen

Målløst hjemme mod Hillerød i den forgangne weekend. Cheftræner Thomas Nørgaard kaldte det “et fornuftigt point i en tæt kamp” efterfølgende. Er det stadig samme fornemmelse i har efter at have analyseret yderligere på kampen og set den igennem på video? Nogle detaljer I gerne til rette på baggrund af indsatsen?

– Ja det har ikke ændret sig. Det var en meget tæt kamp mod et rigtig godt hold.

– Der er selvfølgelig nogle detaljer i spillet, som vi kigger på. Vi vil ikke ændre på det udtryk, som vi vil have i vores kampe, men i takt med at vores modstandere forbereder sig bedre og bedre på os, må vi også se på, hvordan vi i højere grad kan variere især den offensive del af spillet, og det er vi begyndt at arbejde med.

– Defensivt leverer vi igen en rigtig god præstation og vi har nu kun lukket tre mål ind i de seneste seks kampe, hvilket har stor andel i stimen uden nederlag.

Det er svært ikke at kalde den kommende kamp ude mod topholdet Næstved for en seks point – hvis ikke ligefrem sæsondefinerende. Holdet må i den grad være sat op på at gøre en god indsats mod førerholdet, som kan stikke lidt af i tabellen, hvis vi ikke får point med hjem. Hvordan har I talt om opgaven?

– Der findes ikke seks point kampe og en kamp kan ikke være sæsondefinerende, når der kun er spillet 11 kampe.

– Opgaven er ret simpel: Hold snuden i sporet og gør hvad der skal til, for at vi ser det udtryk, som vi arbejder på hele tiden.

– Vi er begunstigede af en trup, som er virkelig gode til netop dette, uanset hvem vi skal spille imod, og det er en kæmpe fornøjelse at arbejde med.

Det omvendte opgør endte med et smalt 1-2 nederlag på Østerbro Stadion. Hvilke læringer tager I med fra den kamp i forhold til såvel vores egne som Næstveds styrker?

– At Næstved er et rigtig godt hold, som helt fortjent har rigtig mange point.

– Men vi spillede en rigtig god kamp sidst, og var meget tilfredse med præstationen. De har meget dygtige offensive kræfter, som vi skal være meget skarpe for at stoppe.

B.93 Fanklub har arrangeret bustur og støtter jer i tykt og tyndt. De seneste tre kampe i træk har vi været tæt på 500 tilskuere på Østerbro Stadion. Det er mange år siden sidst. Hvad betyder opbakningen fra tribunerne såvel ude om hjemme?

– Stemningen i lørdags var helt i top og vi er vildt glade og føler os priviligerede over at så mange støtter os.

– Vi er meget bevidste om at give tilskuerne en god underholdende præstation. Derfor ærgrer vi os da også over, at det blev målløst i weekenden, men det håber vi at vi kan bygge på til på søndag.

Kampen spilles søndag 17. oktober kl. 13.00 på Næstved Stadion. Støt drengene.

Topfoto af Niels Morberg fra kampen mod Hillerød: Christian Midtgaard.