Vælg en side

1. Herresenior møder lørdag Næsby på Fyn. Assistenttræner Lasse Frølund giver indblik i tilgangen til kampen.

Vi bringer dig her optakten med lidt indsigter i tankerne fra trænerteamet siden sidste weekends 1-1 remis mod VSK Aarhus.

Lasse Frølund om Næsby kampen

– Vi er ærgerlige over at det kun blev til et point mod VSK sidste weekenden, men det var som sådan fortjent nok. Vi er klart mere tilfredse med indsatsen i 2. halvleg end den i første.

– Nu skal vi endnu en gang møde et hold, som vi fik 0 point mod i efterårssæsonen, og dermed et hold, som vi ikke må undervurdere.

– Næsby har rigtig god individuel kvalitet, og de kommer ind til weekendens kamp med høj moral, i og med de har sejre i de sidste to kampe. Vi har stor respekt for Næsby, som vi har set har rigtig fin kvalitet især i deres offensiv.

– Vi har i løbet af ugen intensiveret fokus på de taktiske punkter offensivt og defensivt, som skal sikre det udtryk, der skal være med til at skabe den gode præstation på banen lørdag.

– Vi skal fortsat sørge for at holde fokus på os selv og dét, som vi kan gøre noget ved. Som jeg sagde i sidste uge; snuden i sporet og fokus på de ting, som vi ved virker!

Vi ønsker truppen og trænerteamet en rigtig god kamp. Den spilles på ALPI Arena. Der er som bekendt ikke adgang for tilskuere, men du kan livestreame kampen med et abonnement på Ekstra Bladet+.

Topfoto af Benjamin Lund og portrætfoto af Lasse Frølund: Christian Midtgaard.