Vælg en side

B.93 drager fredag aften mod Kolding, hvor man ser frem til at vise sig frem mod et stærkt spillende Kolding-mandskab.

 

Lasse Frølund om Skive kampen

1-1 hjemme mod Skive i en kamp, der desværre måtte flyttes til Svanemølleanlægget, da Østerbro Stadion ikke kan tåle regnvejret. Hvad er jeres analyse af kampforløbet og fornemmelserne efterfølgende? Fortjent, ærgerligt pointtab eller noget helt tredje?

– Først og fremmest er vi sindsygt ærgerlige over, at vi ikke kunne spille på Østerbro Stadion. Vi savnede i den grad omgivelserne, som vi er vante til.

– Vi ser det som en ret lige kamp. Skive er bedre spillende nu, end de var sidst, og vi havde lidt startvanskeligheder fra første fløjt.

– Efter vores scoring synes jeg vi bliver bedre og vi får ændret lidt i presset, som også gør vores udtryk bedre.

– Vi er ærgerlige over ikke at vinde, for skulle der findes en vinder, synes vi at vi var tættest på, men uafgjort er et fair nok resultat.

Nu venter så en ny fredagskamp ude mod Kolding. Thomas Nørgaard talte senest op til HIK kampen om det fede ved aftenkampe, og at det giver god læring for spillerne at være klar fredag aften. Nu skal I så køre lidt længere denne gang. Er det samme tilgang som til HIK?

– Det er klart at rammerne til aftenkampe er noget andet end normalt, men vi forbereder os på samme måde til alle kampe.

– Busturen gør det selvfølgelig anderledes end en tur til Gentofte, men det har vi fin erfaring med. Kolding har et flot stadion og der glæder vi os til at vise os frem.

Kolding spillede vi 1-1 med i det omvendte opgør 2. oktober på Østerbro Stadion. Hvad tager I med jer fra det opgør og hvad er jeres indtryk af Koldings seneste kampe?

– Kolding er et rigtig svært hold at spille imod, og er især svære at skabe chancer imod, og det var også det vi så sidst vi spillede imod dem.

– De er rigtig godt kørende for tiden, og har derfor helt sikkert en rigtig god tro på tingene. Vi gør alt hvad vi kan for at forberede spillerne på hvad vi skal møde, og hvordan vi får den bedst mulige præstation imod dem.

Kampen spilles fredag 29. oktober kl. 19.00 på Autocentralen Park og kan som alle kampe i 2. division live streames her.

Topfoto fra Skive kampen: Christian Midtgaard.