Vælg en side

1. Herresenior tager søndag til Hillerød og møder nordsjællænderne kl. 13.00. Spændende at få set hvordan holdet er sat op til sæsonpremieren.

 

Transitionstræner Lasse Frølund sætter igen gode ord på de forberedelser, som holdet har gjort sig forud for kampen.

Lasse Frølund om Hillerød kampen

Så starter sæsonen med et brag på søndag i Hillerød. Græsset er grønt og foråret venter. Hvordan ser I frem til kampen og de sidste afgørende kampe i Grundspillet?

– Nu må vi se, hvor grønt græsset er, men vi glæder os helt vildt til at komme i gang. Det bliver et enormt spændende forår, vi går i møde.

Hvordan vil du beskrive forberedelserne i vinteropstarten?

– Det har været en virkelig god opstart! Flere spillere er ved at være klar og konkurrencen på holdet er større, end den har været i lang tid.

Et par nye spillere med Kroner, Pyndt og Høgh er kommet til. Hvordan er jeres fornemmelse i trænerteamet omkring deres indgåelse i spilmønstrene på banen? Og er de faldet godt til med de andre spillere i øvrigt?

– De er alle tre faldet rigtig godt til. Det er dygtige spillere, som har rigtig høj spilforståelse, så de har hurtigt adopteret vores udtryk på banen.

Hillerød har gjort det forrygende i efteråret og er et hold, vi gerne vil måle os med. Hvordan ser I vores chancer mod dem og hvilke momenter der vil blive afgørende?

– Vi føler os ret komfortable i forhold til at det udtryk, vi rammer i kampen, nok skal være det, vi gerne vil ramme, men i forhold til kampens resultat, bliver det afgørende, at vi er dygtige i begge felter.

Fansene er klar med bustur. Fortæl gerne hvordan I er klar til at levere tilbage til deres altid fremragende støtte på lægterne?

– Vi gør alt hvad vi kan for at levere en god præstation på banen, og vi glæder os over at der kommer mange fans. Det giver helt sikkert noget ekstra for alle omkring holdet.

Hvis du ikke kan komme til kampen på egen hånd eller med fanbussen, så fortvivl ej. Så kan du streame kampen live.

Topfoto fra det omvendte opgør og portrætfoto af Lasse Frølund: Christian Midtgaard.