Vælg en side

B.93 møder lørdag 1. maj kl. 14.00 Brabrand IF på udebane. Endnu en særdeles vigtig kamp i toppen af 2. division.

Som vanligt er assistenttræner Lasse Frølund klar med optakten forud for kampen.

Lasse Frølund om Brabrand kampen

Tre vigtige point hjemme mod Middelfart efter en lang hård 2. halvleg. Hvad tager I med jer fra den kamp til Brabrand?

– Vi er meget tilfredse med den måde vi lykkedes med at udføre vores plan i første halvleg. Spillerne viste en fantastisk evne til at holde sig til gameplan i første halvleg, hvor vi formår at styre kampen som vi på forhånd havde planlagt, mod et virkelig godt hold.

– I anden halvleg er vi betydeligt mere udfordret, især fordi vi spillede i undertal de sidste 25-30 minutter.

– Vi skal holde fast i de gode taktiske takter fra første halvleg kombineret med det kæmpe hjerte vi lægger i præstationen i anden halvleg.

Brabrand har jo tidligere drillet os i en frygtelig oprykningskamp, men vi også drillet dem, fx med Pukkis historiske hurtigste mål i Danmarksturneringen. Er det noget I bruger tid på eller hvordan har I forberedt på at sætte holdet op til kampen?

– Det vil da være dejligt med et lige så hurtigt mål på lørdag, men vi har ikke haft fokus på tidligere opgør mod Brabrand.

– Vi er meget imponeret over Brabrands forår og det kræver en virkelig god præstation for at kunne matche deres intensitet.

Hvordan ser I de resterende runder og hvad er målet herfra?

– Målet er at vi fortsætter med at fokusere på den næste opgave, hvor vi som altid skal sørge for at præstere på et højt niveau. Vi kigger på nuværende tidspunkt ikke på andet end Brabrand.

Topfoto af Simon Wæver og portrætfoto af Lasse Frølund: Christian Midtgaard.