Vælg en side

B.93 tager lørdag i mod vestjyderne fra Vildbjerg, i en kamp hvor B.93 skal forsøge at komme tilbage på vinderkurs.

 

Cheftræner Rasmus Good har ordet, og fortæller om sidste uges uafgjorte kamp mod ASA Fodbold. Ligeledes kommer han omkring lørdagens kamp mod Vildbjerg, hvor man modsat sidste uges kamp, bestemt ikke havde en mangelvare af mål i opgøret.

Rasmus Good om ASA Fodbold kampen:

Seneste opgør endte på ny målløst ude mod ASA Fodbold. Tre af de fire seneste kampe er endt uden scoringer og du udtrykte i referatet, at udtrykket de sidste to kampe inklusiv nederlaget til Sundby ikke har været som ønsket og at det var “tilbage til ABC”. Hvordan har I evalueret videre og arbejdet med tingene på træningsbanen siden?

– Jamen det er bare tilbage til de helt fundamentale principper for måden vi gerne vil spille på, at bygge op sikkert og med kontrol, at få de pasninger vi har brug for og få folk i de rigtige rum omkring modstandernes felt, med de gennembrudsmønstre vi har, skabe og udnytte overtal.

– At vi forsøger at have bolden så meget som muligt på modstandernes halvdel, så vi kan angribe igen og igen og forsøger at vinde den så hurtigt som muligt efter vi har mistet den.

– Resultaterne kan vi ikke selv bestemme, men vores udtryk er i vores kontrol og det må vi aldrig gå på kompromis med. Jeg vil hellere tabe på vores måde end at vinde på en andens måde.

Denne gang er I tilbage på Svanemølleanlægget igen efter en række kampe på Østerbro Stadion. Får det betydning for kampforløbet, som du ser det?

– Ja det tror jeg, vi kan spille noget hurtigere og med større sikkerhed på kunstgræs, fordi der ikke lige pludselig er et hul i banen eller noget er ujævnt, så vi vil kunne spille hurtigere på kunstgræsset.

Det er Vildbjerg, der venter. Det omvendte opgør vandt I overbevisende 4-0. Hvordan har I siden evalueret på Vildbjergs kampe og hvad kan I tage med jer fra den første kamp? De mange mål dengang kunne jo være dejligt at få tryllet frem igen …

– Vi kommer til at forsøge at score så mange mål vi kan, uanset om det er 1 eller 4 eller noget helt tredje.

– Vildbjerg er et meget afklaret hold, taktisk rigtig dygtige og har nogle dygtige spillere fra deres eget akademi, hvor man kan se at de er meget sikre i hvad de foretager sig. Der er ikke meget forskel på deres ungdomshold og senior hold i udtryk og det giver noget tryghed til deres unge spillere. Typisk gør dette også at de unge spillere hurtigere løfter deres niveau.

– De har et ungt, men godt hold. Sidste gang var de meget plaget af skader, så det har også gjort at det har været svært for dem at opnå kontinuitet.

– Begge hold er et helt andet sted end sidst vi mødtes, så jeg forventer også en helt anden kamp. De er svære at forberede sig, fordi de er dygtige til at have nogle taktiske greb i ærmet som de kan udnytte i løbet af en kamp, så vi forbereder os på forskellige scenarier.

Kampen spilles lørdag 6. november kl. 15.00 på Svanemølleanlægget. I øvrigt samtidig med 1. Herresenior, som du kan følge med i også samme sted.

Topfoto af de to hold, der lader op med motiverende pep-talks inden kampstart: Christian Midtgaard.