Vælg en side

B.93 tager lørdag imod Varde, i en kamp hvor kvinderne skal forsøge at fortsætte det gode momentum fra sejren mod Vildbjerg.

Cheftræner, Rasmus Good, der fortæller om den forgangne uges fine sejr mod Vildbjerg, og ligeledes kommer nærmere lørdagens topkamp mod Varde. En vigtig kamp, for at forblive på den flotte 2. plads i landets næstbedste række.

Rasmus Good om Varde kampen

Dejlig sejr over Vildbjerg, hvor der igen kom gang i målscoringen. Har I fået evalueret videre på kampen?

– Ja det har vi naturligvis og skønt at score 3 mål igen. Vi ser altid faserne igennem i forhold til hvad vi gerne vil og der var mange ting som var gode. Vi gik tilbage til vores ABC og det gjorde det hele en del bedre.

– Jeg var glad for måden vi spillede på og udviklede os under kampen.

Har træningen i ugen kunne bygge videre på succesoplevelsen og er der særlige aspekter af spillet I nu fokuserer på?

– Vi har en langsigtet plan for hvad vi skal og hvilken retning vi skal gå, så på kort bane ændrer hverken sejre, uafgjorte eller nederlag ikke noget på den måde. Vi fokuserer på de ting vi har planlagt, men naturligvis i relation til den modstander vi skal møde.

– Når det er sagt har træningerne været på et rigtig højt niveau hvad angår kvalitet på spillerne, det er som om de alle har fået et boost.

Varde venter hjemme på Svanemølleanlægget lørdag. En vigtig kamp, da vestjyderne bider os i haserne blot tre point efter på fjerdepladsen i stillingen. Hvordan har I forberedt jer og analyseret på Vardes seneste præstationer i 1. division?

– Vi har forberedt os som vi altid gør. Varde er et rigtig godt hold. Det er et meget afklaret hold, de er især sammenhængende i deres pres og så har de altid en meget klar og tydelig gameplan som de er blevet trænet godt i.

– Deres præstationer taler for sig selv. Der er en grund til at de ligger med i kampen om Kvalifikationsligaen, de har fået nogle rigtig gode resultater og jeg tror de er meget motiverede når de kommer til København på lørdag.

Den omvendte kamp endte med en god udesejr i Varde på 2-0. Hvordan kan I bringe erfaringerne fra den kamp i spil til kampen på lørdag?

– Jamen, i bund og grund på den måde at de ved hvad vi er gode til og at vi ved hvad de er gode til og omvendt og så er der nogle ting vi skal forbedre på og andre ting som vi skal gøre meget mere af.

– I bund og grund handler kampen om at vi gør hvad vi kan for at vinde kampen samtidig med at vi forbedrer os som hold, men også for hver spiller individuelt. Der er meget mere end et resultat at spille for, når vi spiller på lørdag.

Kampen spilles lørdag 13. november klokken 14.00 på Svanemølleanlægget. Vel mødt.

Topfoto af Josefine Funch Christian Midtgaard.