Vælg en side

Kom til topopgør i 2. division lørdag 8. maj kl. 15.00, når nr. 2 og nr. 3 i rækken mødes.

 

Vi har på ny bedt assistenttræner Lasse Frølund fortælle om forberedelserne. Køb din billet nu.

Lasse Frølund om Thisted FC kampen

Tag os med ind i evalueringen af den flotte sejr i Brabrand. Hvad tager I med jer?

– Vi er meget tilfredse med de første 25 minutter af kampen, hvor vi lykkedes enormt godt med vores gameplan, og scorer to flotte mål på baggrund af den vedholdenhed vi har.

– Brabrand omstiller sig til gengæld flot herefter og kampen kommer for meget over på deres præmisser. Vi var klar over at de ville sætte stort pres på med omstillinger og standarder, men vi forsvarer fantastisk hele kampen igennem.

Nu venter Thisted i et topopgør af rang hjemme på Østerbro Stadion. Hvordan vil I angribe kampen?

– “Angribe” er et nøgleord i det spørgsmål, for vi skal netop ud og angribe kampen.

– Thisted er et godt hold, som er meget tydelige i deres udtryk, men vi skal fortsætter med at forsøge at sætte spillet op efter vores gameplan og forsøge at dominere kampen.

– De seneste kampe har været tætte, og det forventer vi også at det bliver på lørdag.

Kan du løfte sløret for situationen på skadeslisten? Er der spillere, der er kommet tilbage og er klar igen? Med ni mand ude med skader og karantæner i Brabrand må vi vel forvente lidt udskiftning i start 11’eren?

– Karantænen fra sidste runde er naturligvis kvit og derudover må vi se i løbet af ugen, hvad status er i forhold til de skadede spillere.

– Vi er fortrøstningsfulde uanset hvilke spillere, vi sender på banen, for spillerne har gang på gang vist, at de er klar til den rolle de bliver sat i.

Topfoto af Niels Morberg og portrætfoto af Lasse Frølund: Christian Midtgaard.