Vælg en side

Blot tre dage efter Næstved kampen kommer Thisted FC på besøg på Østerbro Stadion. Her får du optakten.

Transitionstræner Lasse Frølund giver dig baggrunden for de seneste dages restitution og forberedelse til opgøret.

Lasse Frølund om Thisted FC kampen

Hvordan har I analyseret på 0-2 nederlaget til Næstved Kr. Himmelfartsdag?

– Vi rundede Næstved kampen af umiddelbart efter kampen, og så har vi ikke analyseret meget på det siden.

– Vi kan se på data fra kampen at det umiddelbart er en lige kamp, men den vigtigste data er målscoren, og den taber vi på, og vi må konstatere, at vi har haft det svært mod Næstved i hele sæsonen.

Thisted FC er næste modstander på søndag blot tre dage efter opgøret mod Næstved. Planlægger I med det korte tidsinterval at rotere lidt i truppen?

– Ja vi roterer igen lidt, som vi har gjort i de sidste par kampe, og jeg kan da godt afsløre, at der er comeback i kamptruppen til en publikumsfavorit, nemlig Andreas Heimer.

– Han har været væk fra førsteholdsfodbold i meget lang tid, så det er en fornøjelse at have ham med.

Thisted FC lå vi inden forårssæsonen side om side med i rækken og det bliver ofte tætte kampe. Hvordan ser I frem til at byde Thisted op til dans?

– Kampbilledet er næsten altid det samme, når vi møder Thisted, så vi ved hvad der venter os.

– Vi kommer nok til at have bolden meget, og så skal vi være skarpe når vi kommer i nærheden af deres felt, for de er meget velorganiserede.

Er der nogle særlige aspekter omkring fx indlæg og den fysiske del af spillet eller bestemte Thisted FC-spillere som I er særligt opmærksomme på forud for kampen?

– Der er selvfølgelig nogle små detaljer, som vi forbereder specifikt til Thisted, men generelt er vi meget tilfredse med vores stærke spillemæssige udtryk, og det er også dét, som skal hjælpe os i mål med en god præstation.

Hvad kan de forhåbentlig mange tilskuere og især forældre med børn se frem til på søndag. Vil det blive et B.93 hold, der blæser til offensiv?

– Vi gør alt hvad vi kan, for at blæse til offensiv.

– Vi ser spillerne hver dag til træning og vi kan se, at selvtilliden er stærk – helt sikkert også forstærket af de mange mål vi har scoret i oprykningsspillet, hvor vi, sammen med Næstved, har scoret flest mål.

Topfoto: Christian Midtgaard.