Vælg en side

B.93 tager lørdag i mod Thisted i sæsonens sidste kamp. En kamp der over de seneste to indbyrdes runder, har budt på solidt forsvarsspil.

Assistenttræner Lasse Frølund tager fat i hvordan B.93 kan fortsætte sin sejrskurs og slutte sæsonen af med en hjemmesejr mod Thisted FC, der i det omvendte opgør trak det længste strå og løb med sejren.

Lasse Frølund om Thisted FC kampen

God sejr over FA 2000 med to flotte mål lige en pausefløjtet. Hvordan var I tilfredse med kampen, og hvad har de efterfølgende analyser vist?

– Vi er meget tilfredse med vores indsats i kampen mod FA 2000.

– Udover de to meget flotte mål inden pausen, har vi rigeligt med chancer til at score tidligere i kampen også, og holder alt i alt FA 2000 fra de store chancer i første halvleg bortset fra en enkelt situation.

– Vi snakkede meget om at finde det rette tempo i fase 3, og det lykkedes vi rigtig godt med. I det tempo er vi svære at have med at gøre. Anden halvleg bliver mere chancefattig, og det er vi egentlig fint tilfredse med.

– FA 2000 bliver mere ultimative, som kan være svært at spille imod, men de skaber ikke store chancer, så flot defensiv indsats også.

En særdeles vigtig kamp venter nu med et brag om tredjepladsen mod Thisted FC hjemme på Svanemølleanlægget. I kender dem godt, og ved hvad de normalt kommer med. Senest trak thyboerne det længste står med en smal 1-0 sejr på hjemmebane 22. august. Hvad tager I med fra den kamp?

– Det bliver en meget interessant kamp. I de seneste tre indbyrdes opgør er der scoret to mål i alt, så det er et hold, som vi generelt har svært ved at åbne op.

– I vores seneste kamp har vi bolden rigtig meget, og føler egentlig, at vi skaber okay med muligheder, men det lykkedes ikke for os at score.

– Vi føler vi er skarpere i vores gameplan denne gang, men Thisted er et godt hold, som har helt fantastisk individuel kvalitet, så det bliver en meget vanskelig kamp.

Hvordan er træningen gået i den forløbne uge? Kan I mærke træthed hos spillerne eller er de sultne for at gå ud og give et godt indtryk i efterårets sidste kamp?

– Som jeg har nævnt efterhånden mange gange, så er motivationen i truppen altid god, så sulten er vi ikke nervøse for.

– I forhold til træthed har vi holdt en ekstra fridag i denne uge, så vi kan have så meget friskhed i truppen som muligt.

Kampen spilles lørdag 20 november klokken 15.00 på Svanemølleanlægget.

Topfoto af Niels Morberg der header væk: Christian Midtgaard.