Vælg en side

1. Kvindesenior ser frem til arvefjendeopgøret mod Sundby i weekenden.

Som vanligt får du baggrunden fra cheftræner Rasmus Good.

Cheftræner Rasmus Good om Sundby kampen

En svær kamp i Herlufsholm og anden kamp i træk uden scoringer. Vi vil nødig træde i det, men det er selvfølgelig et tema der er fokus på og skal løse, effektiviteten foran mål?

– Målene kommer, det er blot et spørgsmål om tid og rytme. Sidst dette skete og vi fik hul på bylden scorede vi fore mål i samme kamp, så det kunne godt ske igen.

– Vi kommer stadig til chancerne og har vores udtryk samt holder nullet i kampene, så vi mangler kun den sidste del og det er bare et spørgsmål om tid.

Vi må også høre til de uheldige spillere, som desværre måtte en tur på skadestuen. Hvordan går det med Vanessa Karungi og Viktoria Einsbor? Vanessa fik en hjernerystelse, forstod vi, men hvad med Viktoria? Og er der mere afklaring for Kristine Lindgaard og hendes skade?

– Vanessa Karungi har det godt under omstændighederne. Meldingen fra hospitalet var at de ikke var bekymret for hendes hoved, men at der var noget muskulært i nakken som havde fået et ryk som kan give hovedpine, så hun er heldigvis sluppet billigere end vi frygtede.

– Viktoria Einsbor har ikke brækket noget heldigvis, men overrevet sit ledbånd, så hendes ankel er alt for hævet til at kunne lave noget lige nu.

– Kristine Lindgaard venter stadig på at kunne komme til MR scanning, så vi har desværre ikke nogen nye informationer.

Nu venter så Sundby. Altid det store kvinde københavneropgør, hvor jeg ved der er meget på spil for spillerne på begge mandskaber, der kender hinanden godt. Hvordan ser I frem til kampen og hvordan har I analyseret på Sundbys seneste kampe?

– Sundby har haft utrolig svingende resultater, men er også et hold ligesom HG/Næstved, som er komfortable med ikke at have bolden.

– De er hvad jeg vil kalde et typisk 1. divisions hold, som har et meget stærkt kollektiv, dygtige på standardsituationer, meget strukturerede, gør ikke tingene sværere end de er og er dygtige i omstillingerne.

– De har ikke nogen spillere som for alvor stikker ud, men er rigtig dygtige sammen til at udføre deres gameplan. Alle sammen gode 1. divisionsspillere. Hos dem er det holdet som er stjernen.

– Når Sundby har en af deres gode dage kan de være helt fantastiske, men rammer de en af deres dårlige kan de også falde helt sammen, så det er et højt topniveau og lavt bundniveau, men det er meget naturligt når der er meget udskiftning i en spillertrup. Det var vi igennem sidste sæson, hvor vi i denne sæson har fået et mere stabilt niveau.

– Da vi spillede hos dem i denne sæson tabte vi 1-0 og følte vi burde have vundet med 3-4 mål, så vi går ind til kampen med ro, selvtillid og et drive for at vise at følelsen i sidste kamp var berettiget.

– Truppen har en tro på at vi nok skal holde nullet i kampen, så det er bare op til os selv at score. Men igen kampen starter på 0-0 og sidste gang fik de et tidligt mål som gjorde at de kunne stå ret lavt og forsvare sig resten af kampen, hvilket de er det bedste hold i divisionen til at gøre, så det er naturligvis en af de ting vi ikke skal give dem muligheden for.

Kampen spilles lørdag 16. oktober kl. 14.00 på Østerbro Stadion. Der er gratis adgang. Vel mødt.

Topfoto af Viktoria Einsbor fra Odense Q kampen: Christian Midtgaard.