Vælg en side

Lørdag venter Skive hjemme på Svanemølleanlægget. 1. Herresenior har trænet godt og er toptunede på at angribe kampen med den vanlige offensive tilgang. Og så uddeler træner teamet uforbeholdne roser til B.93 Fanklubs uforlignelige støtte.

Lasse Frølund om Skive kampen

Update 22. oktober 2021: Kampen er flyttet til Svanemølleanlægget, da Østerbro Stadion ikke har kunne absorbere den meget regn de sidste par dage, webred.

Det var lidt af en kamp i Næstved. Men nok heller ikke lige hvad I havde forventet og ønsket jer, især i 1. halvleg. Men kedeligt var det ikke. Hvordan har I analyseret på og talt kampen igennem med spillerne?

– Det var helt sikkert mere underholdende for dem der var på lægterne, end det var for os.

– Næstved er et virkelig godt hold, og i søndags ramte de et meget højt niveau i afslutningsspillet – det må vi lette på hatten for, men det hører også til sjældenhederne at man har så meget tur i den offensivt.

– Vi var især utilfredse med vores restforsvar, og det har vi kigget en del på efterfølgende. Offensivt leverer vi okay, og en af de ændringer vi havde til kampen var at vi prioriterede indlæg højere end vi plejer, og det udmøntede sig i et flot mål til 1-1, så det holder vi meget gerne fat i.

Nu er der 5 vigtige kampe tilbage i efteråret. 15 point at jagte. Som altid en kamp af gangen. Skive venter på lørdag hjemme på Østerbro Stadion. Hvad er erfaringerne I tager med jer fra 2-1 sejren i det omvendte opgør fra 5. september? Og hvordan har I analyseret på Skives kampe efterfølgende?

– Vi spiller en god kamp da vi var i Skive tidligere på sæsonen, så der er selvfølgelig noget vi kan tage med derfra. Vi byggede spillet flot op og var gode til at give dem nogle dilemmaer at forholde sig til.

– Når det er sagt, så har Skive ændret en del i deres udtryk siden sidst, og har haft god succes med det, så det bliver en anderledes kamp på lørdag, hvor de nok vil møde os højere end vi så sidst fra start af kampen.

Det har givetvis været et emne på træningsbanen at få lukket ned for scoringer igen efter kampen mod Næstved – som holdet ellers notorisk har været gode til i hele sæsonen – men er der andre temaer, der trænger sig på og I har arbejdet med frem mod Skive kampen?

– Nej det er ikke alverden. Vi synes ikke at vi er blevet dårlige til at forsvare, bare fordi vi lukkede mange mål ind i én kamp.

– Det havde været langt værre, hvis det var en tendens vi så på den lange bane, så vi har fortsat tro på at det vi gør, og den retning vi bevæger os i, er den helt rigtige.

– Der er altid nogle detaljer, som vi kigger igennem, og sådan er det til hver kamp – men jeg kommer ikke til at servere dem for staben i Skive her …

Alle omkring klubben og fanklubben gør igen alt hvad der er i vores magt for at få den størst mulige opbakning på lægterne på lørdag. Vi ved det hjælper, og I sætter pris på det. Det må også have været en fornøjelse at høre fansene synge støttende i de døende minutter på Næstved Stadion selv bagud 6-3? Ganske unikt fællesskab, som vi er sikre på I vil gøre alt der står i jeres magt for at betale tilbage med en gode offensivt indstillede attituder på lørdag?

– Det var en fantastisk indsats af fansene i søndags. Det har vi snakket meget om i staben. De er så meget med på vognen, og støtter os igennem alt. Det sætter vi kæmpe stor pris på.

– Det være Danmarks bedste fans!

Topfoto af Tammer Bany Odeh fra Hillerød kampen: Christian Midtgaard.