Vælg en side

Der er lagt op til pokalbrag tirsdag aften, når Nykøbing FC gæster Østerbro Stadion i 2. runde af Sydbank Pokalen.

Assistenttræner Lasse Frølund udlægger igen teksten med ord på optakten til kampen.

Lasse Frølund om Nykøbing FC kampen

Flot kamp og stærkt arbejde over hele linjen er indtrykket efter fredagens kamp mod Næstved. Alligevel taber vi til et stærkt hold, der er skarpere til at udnytte deres chancer. Hvilke eftertanker har I gjort jer i trænerteamet? Hvad har analysen vist?

– Vi mangler nogle små ting i vores angrebsspil, som kan sætte flere mål på tavlen. Det er meget lidt der mangler, men det er også det der kan være altafgørende i forhold til resultatet af kampene.

Det er lidt stolpe ud for tiden. I må gå med fornemmelsen af, at I gør det meste eller stort set alt rigtigt, og de berømte marginaler snart må vende vores vej igen? Hvordan arbejder I med det mentale aspekt af at komme videre i truppen? Det er vist meget længe siden – hvis det overhovedet er sket i Thomas’ tid i klubben – at to kampe i streg er endt med nederlag, som Thomas var inden på i B.93 TV post-match interviewet, så det er en ny situation for alle at forholde sig til?

– Ja, vi håber bestemt på at marginalerne snart går vores vej.

– Men når det så er sagt, så kan både stab og spillere se, at vi spiller rigtig god fodbold, og vi er meget enige om, hvad det er der skal til, for at vi kan få det til at gå vores vej.

– Nu er næste skridt bare at tage det med ned på banen. Vi er stadig ved godt mod, for vi kan se at det vi gør, er rigtig godt.ill

Nu venter en super spændende kamp tirsdag mod Nykøbing FC. Pokalfodbold som ofte har sit eget liv. Hvordan ser I frem til kampen og hvilke forberedelser har I gjort jer i forhold til at granske Nykøbing FC? Det er jo et hold vi kender særdeles godt, har mødt flere gange, og for Simon Schultz Christensen som tidligere Nykøing FC spiller må det blive en speciel oplevelse …

– Vi kender Nykøbing FC rigtig godt og de kender os rigtig godt.

– Vi plejer at have nogle fede opgør mod dem, og det tror jeg også vi får tirsdag. Det er to hold som passer rigtig godt til hinanden i forhold til at skabe en underholdende kamp.

– Nykøbing FC er rigtig gode og afklarede med og uden bold, og det er en rigtig fed udfordring at stå overfor. Men også en udfordring der kræver, at vi arbejder stenhårdt, for det er meget kvalificeret modstand der kommer forbi Østerbro Stadion.

Køb din billet til kampen her.
Køb sæsonkort, der også giver adgang til hjemmekampe i Sydbank Pokalen.
Køb den fede klub- og fantrøje, der giver samme sæsonkort adgang.

Topfoto af anfører Mikkel Mouritz i fuldt firspring fra kampen mod FA 2000: Christian Midtgaard.