Vælg en side

1. Herresenior tager søndag kl. 13.00 imod Middelfart Boldklub på Østerbro Stadion. Holdet er som altid godt forberedt. Kom og støt gutterne i den tætte 2. divisions række.

 

Assistenttræneren sætter igen gode od på optakten til kampen og analysen af seneste sejr i Skive.

Lasse Frølund om Middelfart Boldklub kampen

Fremragende og meget vigtig sejr i den svære udekamp i Skive. Hvordan har I analyseret på indsatsen?

– Vi spiller en virkelig flot første halvleg, hvor vi lykkedes rigtig godt med de ting, vi havde forberedt og med en rigtig god skarphed i vores offensiv, som vi har arbejdet meget med.

– Generelt er det en kamp, hvor vi forsvarer rigtig godt, og vi kan se på data, at vi samler rigtig mange bolde op efter vores erobringsspil. Meget flot defensiv indsats.

Det er tydeligt, at det er en stærk række i år med flere hold, der byder sig til i topstriden og marginalerne afgør ofte . Hvordan oplever I selv intensiteten i kampene?

– Der er absolut ingen kampe, som kan køres hjem på cruise control i år.

– Det er vildt fedt, at vi har så kompetetiv en række, for det er i den grad med til at udvikle vores unge spillere, da de altid bliver matchet på et godt niveau.

– Derudover synes jeg det er en fed tendens, at der er så mange hold, som nu bruger mange unge spillere. Der er sult i hele rækken.

Seks kampe inde i turneringen og vi er det eneste hold i rækken, der endnu ikke har spillet uafgjort med tre sejre og tre smalle nederlag. Hvad siger det om holdets offensive profil og udtryk, som I ser det i trænerteamet?

– Vi kan nok ikke konkludere særlig meget på baggrund af seks kampe.

– Fire af vores seks kampe er enten tabt eller vundet med ét måls margin, så der kunne sagtens have været flere uafgjorte.

Nu venter Middelfart Boldklub, der har fået en svær start og aktuelt ligger nr. 9. Men heller ikke mere end fire point væk fra os på femtepladsen. Hvad kender I til Middelfart og hvad forventer I de kommer med? 

– Middelfart har spillet fem uafgjorte og tabt én, så de kunne sagtens have haft flere point.

– De er enormt solide og har virkelig gode spillere og de er helt sikkert meget tændte for at få sæsonens første sejr.

Vil du med til kamp? Så køb din billet, et sæsonkort eller få endnu bedre værdi for pengene med den fede B.93 fan- og klubtrøje, der samtidig udløser et sæsonkort.

Topfoto af Simon Wæver med en dribling og portrætfoto af Lasse Frølund: Christian Midtgaard.