Vælg en side

Vi er klar med optakten til opgøret mod Kolding IF. Holdet og trænerstaben glæder sig til opbakningen fra tribunerne.

Assistenttræner Lasse Frølund sætter dig op til kampen, hvor B.93 skal forsøge at tage sin femte sejr i træk.

Lasse Frølund om Kolding IF kampen

Flot arbejdssejr i AB med et stærkt comeback i 2. halvleg. Hvordan har analyseret på kampen?

– Det var en meget svær første halvleg mod et AB hold, som havde forberedt sig enormt godt, og vi var taktisk oppe imod en udfordring, som vi ikke har mødt tidligere i sæsonen.

– Vi lavede nogle ændringer i forhold til vores erobringsspil i pausen som virkede godt, og derudover tilpassede vi den defensive strategi til at tage imod det flotte lange spil, som kom fra ABs målmand, som vi ellers havde svært ved at håndtere.

– I anden halvleg spiller vi stadig godt i den opbyggende fase og formår derudover at sætte et større pres mod ABs mål, og det udmønter sig i to mål, som var nok til tre point på dagen.

– Meget, meget flot arbejdsindsats fra spillerne, som formår at ændre udtrykket, i en meget svær kamp.

Fire sejre på stribe. Det må give selvtillid som I kan bruge som motivation i de kommende kampe? Uden at det må udvikle sig til overmod …

– Vores selvtillid er rigtig god.

– De fire sejre i træk hjælper selvfølgelig på dette, men generelt er vi bare rigtig godt tilfreds med de præstationer, som vi har set ind til videre.

– Derudover træner vi på et rigtig højt niveau, og hvis spillerne formår at tage den træningsparathed med ud i kampene, så kommer vi også til at se et rigtig godt udtryk der.

Kolding IF venter nu i den første af to hjemmekampe på Østerbro Stadion. Vi håber på rigtig mange tilskuere til at bakke op i efterårsvejret og hjælpe med at holde momentum. Hvad kender I til Kolding på forhånd og hvad de kommer med?

– Kolding har helt sikkert ikke fået de point som de, eller alle omkring 2. division, havde ventet, men deres præstationer i kampene er gode, og de er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem.

– I deres seneste kamp mod Skive kunne man ikke have sagt noget imod, hvis Kolding havde endt med tre point. De skaber rigtig mange chancer.

– Det er kvalitetsspillere hele vejen rundt, og jeg vil blive meget overrasket, med det jeg har set fra dem ind til videre, hvis ikke de snart bevæger sig op i tabellen. Præstationerne har været til mere.

– Vi håber på at det ikke bliver lørdag de får hul på bylden, og til det har vi helt sikkert brug for rigtig god opbakning fra Terrassen, for det er en dygtig og afklaret modstander vi skal op imod.

Køb din billet til kampen, et sæsonkort eller den fede klub- og fantrøje, der giver adgang til alle hjemmekampe i 2021/22 sæsonen.

Topfotoa af Abdullah Iqbal fra kampen mod Middelfart: Christian Midtgaard.