Vælg en side

Optakt til B.93 – Hvidovre

2. division Pulje 1, lørdag 13. august 2016 kl. 15.00.

Se kampen
Østerbro Stadion
Gunnar Nu Hansens Plads 7
2100 København Ø
Voksne: 60 kr.
Fanklubmedlemmer har gratis adgang.

Dommerne
Dommer: Kenneth Sørensen
Linjedommere: Deniz Yurdakul og Mikkel Bredsgaard Randers

Form i denne sæson
B.93: V (mål 4 – 1)
HIF: U (mål 2 – 2)

Karantæne
B.93: Nicklas Granzow
HIF: Ingen

Tilgang
B.93: Kristian Holm, Nicklas Granzow, Kristoffer Bødker og Tarik Mourhrib og Aske Lundsgaard.
HIF: Kasper Vilfort, Kristoffer Wichmann, Daniel Thorup, Malte Killerich, Jacob Ingvarsen, Lasse Brandt Hansen, Oliver Korch og Luka Dumic.

Vejret
17 grader, delvist skyet og mulighed for regn.

Seneste indbyrdes kamp
29. maj 2015: Hvidovre IF – B.93 2-0. Læs kampreferatet.

Vidste du, at …
Sidst B.93 sidst vandt i Hvidovre er mere end 15 år siden. Men nu spilles kampen heldigvis også på Østerbro Stadion denne gang.

Husk
Fanklubben holder optakt med øl til kun 10 kr. Det foregår på fanklubbens afsnit mellem kl. 14.00 og 14.45. Du skal være medlem af fanklubben for at få denne øl rabat.

Optakt
B.93 skal forsøge at følge op på weekendens flotte sæsonstart, hvor Hvepsene fra Brønshøj blev slået med hele 4-1.

Andreas Heimer og specielt Emmanuel Ogude strålede i den kamp. Også Omar Roshani lavede et herligt mål, men Emmanuel Ogudes langskudsmål fra 28 meter var forrygende og en kandidat til årets mål, som han også vandt i forårssæsonen med et langskudsmål i 7-1 sejren mod Kolding IF.

Hvidovres start på sæsonen har været op og ned. Gode resultater i træningskampene blev ikke helt fulgt op, da Hvidovre var på hælene i udekampen mod Holbæk, der i store dele af kampen udspillede et Hvidovre-hold, der havde mange nye spillere med på holdet og hele fem debutanter i startelleveren.

Efter en dårlig 1. halvleg var HIF bagud 2-0. Daniel Thorup reducerede og Kristoffer Wichmann udlignede til 2-2 i dommerens tillægstid. To debuttantmål og et vigtigt point for HIF.

Til lørdagens kamp bliver det spændende at se klassiske 2. divisionsprofiler som Kasper Vilfort i målet, der er kommet til fra Brønshøj, Luka “Lillebror-til-Dario” Dumic og Kristoffer Wichmann, der havde en stor karriere i FC Vestsjælland som førsteangriber.

Også B.93 har i sidste øjeblik fået tilgang af Aske Lundsgaard fra Marienlyst. Niclas Granzow har karantæne, så det bliver forhåbentlig et glædeligt gensyn med Bjørn Zabell, som altid er garant for en god offensiv indsats på højre back. Sidst, men ikke mindst, bliver det interessant at følge om trekløveret Kristian Holm, Anton Peterlin og Andreas Heimer kan følge op på sidste weekends stærke præstation på den centrale midtbane.

Vi forventer en svær og lige kamp mod et Hvidovre-hold, som B.93 plejer at have det svært mod.

God kamp til dommere, spillere og ledere fra B.93 og Hvidovre IF.

Vi glæder os til at se dig på Østerbro Stadion. Vel mødt.

Se flere optakter.