Vælg en side

B.93 tager lørdag i mod HIK i et lokalopgør, hvor træner teamet forventer at møde en endnu stærkere udgave af modstanderholdet.

I denne uge har assistent træner Lasse Frølund ordet, og fortæller om forrige uges kamp mod Kolding, samt sætter ord på den udvikling som lørdagens kommende modstander, har været igennem siden sidste møde i september.

Lasse Frølund om HIK kampen

Fredag aften blev det til tre hamrende vigtige point i den svære afterkamp i Kolding. Hvordan har I evalueret på kampforløbet?

– Kolding står utrolig godt defensivt, så det var svært for os at komme ind og spille igennem deres organisation, som vi ellers har været gode til i sæsonen.

– Derfor havde vi også forberedt, at det sagtens kunne være i brud i spillet, hvor vi skulle få vores chancer, så det er en fornøjelse at se, at vi kunne score efter et hjørnespark og en omstilling.

– Defensivt bliver vi sat på prøve af Koldings direkte spillestil og gode standardsituationer, men vi står utrolig godt imod og forsvar rigtig flot.

– Vi skal være bedre med bolden, end vi var i Kolding, men vi tager tre meget gode point med hjem, og det var en kæmpe forløsning.

Thomas Nørgaard måtte blive hjemme med sygdom, så det er også et godt vidnesbyrd om hvordan I er rykket godt sammen i bussen og kender aftalerne i såvel trænerteam og blandt spillerne? Hvordan ser I selv på det?

– Aftalerne på holdet er enormt solidt forankret, og spillerne har så stærk en taktisk base, at vi har meget nemt ved at ramme vores udtryk, uanset hvem der står på sidelinjen.

– Jeg har nævnt mange gange i disse optakter, at vi er meget tilfredse med det vi ser på træningsbanen, og det høster vi naturligvis frugterne af i en situation, hvor Thomas desværre var fraværende.

Nu venter et lokalopgør mod HIK på hjemmebane på lørdag. Den første af tre hjemmekampe som vi er heldige at slutte sæsonen af med. Hvordan er I klar til kampen?

– Vi er som altid godt forberedte. Vi har spillet to gange mod HIK i efteråret, og det er altid gode og tætte kampe, så vi glæder os til endnu en god kamp.

Det omvendte opgør var også et fredags aften opgør. Nærmere bestemt 17. september, hvor vi tog en smal 1-0 sejr med hjem fra Gentofte Idrætspark? Hvad kan I tage med fra det opgør og hvordan har I analyseret på HIK’s kampe siden?

– Vi har som sagt god erfaring med at spille imod HIK, og noget af det de har lagt på i denne sæson er deres meget stærke defensive base.

– Siden vi spillede sidst har de lagt en del på i spillet med bolden også, så jeg synes alt i alt at det er en stærkere udgave af HIK, som vi skal møde denne gang.

– De har en god blanding af erfarne spillere og unge dygtige talenter og jeg tror der ligger flere point og venter på dem, for jeg synes deres udtryk er blevet stærkt.

Kampen spilles lørdag 6. november kl. 15.00. Bemærk, at kampen er flyttet til Svanemølleanlægget, da Østerbro Stadion ikke er i god nok stand.

Herrerne spiller i øvrigt samtidig på anlægget med 1. Kvindesenior, så du kan følge med i begge kampe denne lørdag. Du kan også komme kl. 12 og se klubbens U17 og U19 drenge, der begge møder Hobro denne lørdag på anlægget.

Topfoto fra Skive kampen: Christian Midtgaard.