Vælg en side

B.93 tager lørdag imod FA 2000 i endnu et københavneropgør, hvor herrerne skal forsøge at få genrejsning efter sidste uges nederlag til HIK.

 

Assistenttræner Lasse Frølund kommer nærmere det ærgerlige nederlag i Hellerup, og fortæller samtidig om den kommende kamp mod FA 2000, hvor man håber på en moralsk revanche.

Lasse Frølund om FA 2000 kampen

Et noget uheldigt nederlag hjemme på 1-4 til HIK på Svanemølleanlægget. En kamp, som vi ellers sad godt på i starten, men ikke fik konverteret et par store chancer. Og så bed HIK fra sig og var effektive. Hvordan har I selv evalueret på og analyseret kampen?

– Jeg vil ikke sige, at resultatet var uheldigt, men det kunne da være blevet en anden kamp, hvis vi havde scoret i starten af kampen.

– Vi er ret utilfredse med vores evne til at forsvare bagrum og aftalerne i generelle defensive principper. Sådan en dag kan komme ind i mellem, og lørdag var én af dem.

– Jeg synes HIK spillede en god kamp, så tillykke med sejren til dem.

Intet er afgjort endnu, selv om Hillerød og Næstved ser ud til at stikke lidt af i toppen af rækken nu. Hvordan arbejdet I videre med at holde motivationen helt i top i forhold til at slutte efteråret godt af i de sidste to hjemmekampe?

– Vi arbejder ikke forfærdelig meget med at holde motivationen i top i forhold til enkelte kampe.

– Motivation arbejder vi med i et længere perspektiv, og heldigvis har vi nogle unge spillere, som alle er på vej frem, så deres motivation er altid virkelig god.

– Vi kan gøre noget ved de kampe vi selv spiller, og det er der vores fokus ligger. Vi er meget motiverede for at slutte efteråret godt af.

FA 2000 er næste modstander og pt. næstsidst med 11 point. Det omvendte opgør 18. august i Frederiksberg Idrætspark gav en god 4-2 sejr. Hvordan går I ind til kampen denne gang? Der må næsten være opsparet masser af vilje til at revanchere indsatsen i HIK kampen?

– Som sagt tidligere, så er motivation noget vi arbejder med i et længere perspektiv.

– Vi vil altid levere en god præstation. Det handler ikke om hvilket resultat der var i sidste kamp. Hvis vi har vundet 4-1, har vi ikke mindre vilje til at levere en god indsats ugen efter.

– Så vi går ind til denne kamp med samme indstilling som hver gang. Vi vil levere en præstation som er god, og forhåbentlig er der tre point til os på baggrund af den præstation.

– Vi synes vi har ret godt styr på hvad FA 2000 står for, hvor de er gode, og hvordan vi skal sørge for at få det udtryk på banen, som vi gerne vil have, hvor vi er i kontrol.

Kampen spilles lørdag 13. november klokken 15.00 på Svanemølleanlægget. Vel mødt.

Topfoto af Oliver Carrara i artisteri mellem to Skive-spillere: Christian Midtgaard.