Vælg en side

1. Kvindesenior tager imod Dalum/Næsby søndag på Østerbro Stadion. Her får du optakten.

Cheftræner Rasmus Good er som altid flittig ved tasterne og giver dig baggrunden om dagene siden sejren i Solrød i onsdags.

Rasmus Good om Dalum/Næsby kampen

God midtuge sejr i pokalen ude mod Solrød under svære forhold ovenpå sejren i topkampen mod Odense Q, selv om du nævnte et par opmærksomheds punkter, hvor de fik lov til at skabe for mange chancer. Hvordan har I arbejdet med forsvars aspektet de seneste par dage?

– Ja, det var min følelse, men da jeg så kampen igen gav vi faktisk færre chancer væk end jeg troede.

– Vi var bedre defensivt end hvad jeg troede, men de to afslutninger de havde som Ida skulle anstrenge sig for at redde, gjorde at jeg følte de kom tættere på at score end andre hold i 1. division har været.

– Vi holdte fri torsdag og træning fredag. Vi har egentlig ikke fokuseret meget på det, men mere at forberede presformation og opbygning imod Næsby, de er en anden opgave end Solrød rent strategisk.

Du fortalte i referatet fra Solrød sejren, at I desværre fik en spiller skadet. Kan du fortælle lidt nærmere om hvem der var uheldig og hvad status på skaden er?

– Ja, Kristine Lindgaard. Vi ved ikke om det er korsbåndet eller hvad det er endnu. Hun har været ved lægen, men han kunne ikke rigtig give noget ordentligt svar, og sagde at det tager 8 uger at få en MRI scanning. Så hun er nok først tilbage på den anden side af jul, hvis vi er heldige og først om 9-12 måneder, hvis det er gået rigtig galt.

– Det er sådan nogle ting som kan ske i kampe hvor dommerne ikke passer på spillerne, så det er en bøn til dommerne om at passe på spillerne i kampene ellers kan det koste en karriere eller helbred både på kort og lang bane som menneske.

Nu er det så Dalum/Næsby der kommer til Østerbro Stadion på søndag? Hvad forventer I fra fynboerne og hvad tager I med jer fra sæsonpremiere resultatet, hvor vi vandt 2-0 i den omvendte kamp tilbage i august?

– Vi forventer at nederlaget til HG gjorde ondt på dem. Det var de første points HG fik i sæsonen og Næsby ved jeg ser sig selv som et af de hold som skal med i Kvalifikationsligaen.

– Så jeg tror de kommer meget opsatte på at tage point og rette op på det som gik galt. De spillede en god kamp og havde nok fortjent bedre, men sådan er fodbold.

– Vi har selv stået et par gange med den samme følelse og de hold er farlige at spille imod, så jeg forventer at vi skal være gode for at vinde på søndag.

– Vi har ligeledes også kun haft een dag til at forberede Næsby, hvor de har haft en hel træningsuge, så jeg forventer de kommer godt forberedt.

– Det som er positivt for os er at de ikke har nogen chance for at vide hvad vi gør, hvordan vi vælger at angribe, bygge op eller at presse fordi det ofte ændrer sig alt efter modstander, så hvis de ændrer noget i forhold til deres mønstre, så har vi et modsvar.

– Vi behøver ofte ikke at forberede en specifik modstander, men vi forbereder nogle forskellige scenarier. Det er fordelen ved vores struktur.

– Spillerne kender spillestilen så godt nu at de koncepter vi kan tage fat i under kampen, kan være noget vi trænede for 4 uger siden og så kan vi hurtigt lave ændringen på banen uden nogen særlig verbal kommunikation, men blot ved at tilpasse os modstandernes mønstre.

– På den måde bliver vi ikke rigtig ramt af at vi kun har haft een dag til at forberede os, men det stiller store krav til at vi kollektivt er dygtige til at læse hvad de gør.

– Vi husker naturligvis hvad som virkede og hvad som ikke gjorde fra sidste gang og har lavet en grundig analyse af Næsbys spillestil og tendenser, så vi er forberedte.

Kampen spilles søndag 3. oktober kl. 12.00 på Østerbro Stadion. Der er gratis adgang.

Se kampen med live streaming

Hvis du ikke har mulighed for at komme på Østerbro Stadion, kan du se kampen med live streaming på faacebook.com/b1893. Det koster 49 kr.