Vælg en side

Optakt til B.93 – Brønshøj

2. division Pulje 1. Kampen spilles lørdag 6. august 2016 kl. 15.00.

Se kampen
Østerbro Stadion
Gunnar Nu Hansens Plads 7
2100 København Ø
Voksne: 60 kr.
Fanklubmedlemmer har gratis adgang.

Dommerne
Dommer: Casper Thorsøe Jr. (desværre)
Linjedommere: Deniz Karter og Yasin Seker

Form i træningskampene
B.93: T-V-V-U (mål 14 – 10)
Brønshøj: U-V (mål 2 – 1)

Karantæne
B.93: Ingen
Brønshøj: Jeffrey Ofori

Tilgang
B.93: Kristian Holm, Nicklas Granzow, Kristoffer Bødker og Tarik Mourhrib
Brønshøj: Yousuf Butt, Younes Nielsen, Nico Jørgensen, Christoffer Boateng, Sian Hansen og Oskar Tranberg

Vejret
20 grader, Delvist skyet

Odds for kampen hos Danske Spil
(1) 2.70
(x) 3.50
(2) 2.25

Seneste indbyrdes kamp
5. april 2010: Brønshøj – B.93 2-1

Vidste du. at … 
B.93 har ikke slået Brønshøj på Østerbro Stadion siden 24. oktober 2004, hvor BB blev sendt hjem med et 8-2 nederlag. Thomas Høegh scorede i øvrigt i den kamp.

Husk
Fanklubben holder optakt med øl til kun 10 kr. på fanklubbens afsnit mellem kl. 14.00 14.45. Du skal være medlem af fanklubben for denne øl rabat.

Optakt
Årets første hjemmekamp, hvor de hvide engle skal op imod Hvepsene fra Brønshøj. To stolte københavner klubber, der begge har ambitioner om at komme i oprykningsspillet.

Brønshøj endte sidste sæson, som nr. 6 i et tæt oprykningsspil, bare tre point fra oprykning, så det er et slagkraftigt hold der møder vores helte på Estadio Østerbro.

Af profiler for modstanderne kan nævnes nytilkomne Christoffer Boateng, der kommer fra Helsingør FC i 1. division og vores gamle favorit Nico Jørgensen.

Dog har Hvepsene mistet stærke spillere i Andreas Granskov, der er røget til Fremad Amager, og en af forårets helt store profiler med 11 mål i oprykningsspillet, nemlig den unge topscorer Jabar Sharza, som er taget med AB op i 1. division.

Hos 93’erne har der været en del udskiftning henover sommeren. Rutinerede folk som Marco “Spyddet” Holst, Nico Jørgensen og Mads Heidelbach er alle væk. Ligeledes er de to u-landsholdsspillere Andreas Kaltoft (Brøndby U19) og Oliver Drost (Vejle BK) skiftet i løbet af sommeren.

Dog er der også kommet en del nye folk til. Sidste nye mand er den rutinerede forsvare Nicklas Granzow, der har mere end 200 divisionskampe på bagen, senest for HIK. Herudover er Kristian Holm, tidligere anfører i Holbæk kommet til for at styrke den centrale midtbane, samt Tarik Mourhrib og Kristoffer Bødker fra henholdsvis AB Tårnby og Skovbakken.

Af de etablerede spillere forventer vi os meget af forårets anden store profil Emmanuel Ogude, som uden tvivl bliver en af 2. divisions interessante spillere, hvis han kan holde sig skadefri. Herudover er unge Andreas Heimer, der deltog i flere samlinger for U19 landsholdet sidste sæson, værd at holde øje med.

Unge Sebastian Czajkowski som også er en af klubbens egne talenter, ser endelig ud til være skadesfri og fit for fight.
SEB lavede senest to mål mod Holbæk i lørdagens træningskamp og har netop skrevet under på en ny aftale frem til juni 2017. Det bliver spændende at se om den unge angriber med de polske rødder kan tage det næste skridt og etablere sig på førsteholdet.

Sidst, men ikke mindst, er publikumsfavorit og anfører Martin Heisterberg tilbage efter den årlige tur med fruen til Italien.

Se flere optakter.