Vælg en side

B.93 møder Århus Fremad i den afsluttende kamp, der tyder på at blive en festdag med masser af tilskuere på Østerbro Stadion.

Vi stillede assisterende træner Lasse Frølund et par spørgsmål inden kampen, der spilles på lørdag kl. 15.00.

Lasse Frølund om Aarhus Fremad kampen

I er fortsat ubesejrede og gjorde en flot figur i Valby. Hvad tager I med jer fra kampen mod Bk. Frem ind mod den sidste kamp mod rækkens nr. 3?

– Det var en helt fantastisk oplevelse i Valby. Vejret, stemningen og to gode fodboldhold.

– Der er mange der snakker om, at gassen går af ballonen, når man ikke længere har “noget at spille for” i tabellen.

– Vi har hele vejen igennem sæsonen holdt fokus på den gode præstation, og den præstation vi så i lørdags, viser hvor god karakter der er i den her trup. Vi skal altid udvikle os som hold og individuelt, uanset hvad folk siger der er på spil.

Hvordan går I ind til kampen, den sidste i foråret, som godt nok ikke vil betyde ændringer i stillingen, men markerer afslutningen på sæsonen og med mange tilskuere på lægterne, tyder det på. I strålende solskin måske også. Hvordan skal sæsonen sluttes af foran fanklubben og andre B.93’ere?

– Vi tror på at det bliver en rigtig god kamp på lørdag.

– Vi skal møde et hold, som ser ud til at være rigtig godt trænet, og er meget afklarede i forhold til det udtryk de vil vise på banen. Det glæder vi os helt vildt til at spille imod!

Det bliver også Patrick Mtiligas sidste kamp som sportsdirektør, nu hvor han skal tilbage til FC Nordsjælland. Har I talt om at det kan være en ekstra motiverende faktor at give PM en sejr i afskedsgave?

– Personligt håber jeg, at Patrick, som den kæmpe chef han er, står oppe og nyder kampen fra den franske altan i Idrætshuset over udskiftningsboksene med udsigt ud over banen, og at vi naturligvis kan give ham en fantastisk afskedsgave.

– Uanset hvad, så komme vi til at savne Patrick, men er meget glade på hans vegne. Han bliver verdensklasse for FC Nordsjælland.

Topfoto af Hamid El Idrissi og portrætfoto af Lasse Frølund: Christian Midtgaard.